Για πρώτη φορά, φέτος, η Epson λαμβάνει μέρος στη μεγαλύτερη έκθεση για τη Ναυτιλία, τα Ποσειδώνια 2018. Ο παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας, με σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της εκτύπωσης και της βιντεοπροβολής, θα βρίσκεται στο Metropolitan Expo, περίπτερο 1.551, από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά προϊόντα και τις μοναδικές λύσεις υπεροχής που καλύπτουν πλήρως και στοχευμένα τις ανάγκες χωρητικότητας και αυτονομίας του κλάδου της ναυτιλίας.
Στην έκθεση, η Epson πρόκειται να αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία inkjet στο άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό των Ποσειδωνίων, προβάλλοντας τον εξαιρετικά μικρό όγκο αναλωσίμων που χρειάζονται οι εκτυπωτές τεχνολογίας inkjet, καθιστώντας τους τα ιδανικά προϊόντα για εξοικονόμηση χώρου και κόστους.
Παράλληλα, στην έκθεση η Epson παρουσιάζει προηγμένα μοντέλα βιντεοπροβολέων με ευκρίνεια που εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες εκπαίδευσης και επαγγελματικών προβολών στους συνεδριακούς χώρους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία.