Home » Η Spielwarenmesse eG αναλαμβάνει την διοργάνωση της Internationale Spieltage SPIEL στο Essen

Η Spielwarenmesse eG αναλαμβάνει την διοργάνωση της Internationale Spieltage SPIEL στο Essen

Από OPS Publications
LOGOS ET_CRT S

Η Spielwarenmesse eG αναλαμβάνει την διοργάνωση της Internationale Spieltage SPIEL στο Essen

11/01/2022

Spielwarenmesse eG übernimmt die Internationalen Spieltage SPIEL in Essen  unter Beibehaltung ihrer Ausrichtung / Charakter bleibt erhalten /  Dominique Metzler weiterhin als Geschäftsführerin tätig (FOTO) -  Finanzmarktnachrichten

Η Spielwarenmesse eG αναλαμβάνει την εκδήλωση Internationale Spieltage SPIEL στο Essen από την 1η Ιανουαρίου 2022. Η εμπορική έκθεση της Νυρεμβέργης γίνεται έτσι ο νέος ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης δημόσιας έκθεσης για επιτραπέζια παιχνίδια στον κόσμο. Το SPIEL θα συνεχίσει να πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο του Essen και θα διοργανώνεται από τη Bonn by Dominique Metzler, την επί σειρά ετών διευθύντριά της και την πολύ έμπειρη ομάδα της. Ο Florian Hess, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG, θα λειτουργεί ως πρόσθετος διευθυντής.

Η SPIEL έχει μια ιστορία που εκτείνεται σχεδόν 40 χρόνια. Η εκδήλωση εξελίχθηκε από μια μικρή συγκέντρωση παικτών το 1983 σε αυτό που είναι σήμερα, η μεγαλύτερη έκθεση καταναλωτών στον κόσμο για τα επιτραπέζια παιχνίδια, κάρτες και παιχνίδια ρόλων. Παραδοσιακά, νέα εθνικά και διεθνή προϊόντα παιχνιδιών παρουσιάζονται σε ένα ευρύ κοινό στο εκθεσιακό κέντρο του Έσσεν το φθινόπωρο. Κάθε χρόνο η εκδήλωση έχει περίπου 200.000 επισκέπτες – και ο αριθμός αυξάνεται.

«Ήταν σημαντικό για μένα να διατηρήσω το μοναδικό προφίλ της SPIEL για το μέλλον», λέει η Dominique Metzler, η οποία με τη Rosemarie Geu ίδρυσε και δημιούργησε με επιτυχία την οικογενειακή της επιχείρηση τις τελευταίες δεκαετίες. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα στη Spielwarenmesse eG με την εμπειρία της σε παγκόσμιες εκθέσεις_, έναν συνεργάτη που μπορεί να συνεχίσει και να αναπτύξει περαιτέρω την επιτυχία αυτής της έκθεσης στο μοντέλο μου και για τις επόμενες δεκαετίες. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί τους».

Η πανδημία έχει δώσει μια επιπλέον ώθηση στη δημοτικότητα των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Το 2020, μόνο η γερμανική αγορά παιχνιδιών αυξήθηκε κατά 21%. Αυτή είναι μια τάση που είναι επίσης εμφανής στον τομέα B2B στη Spielwarenmesse. Το Internationale Spieleerfindermesse – Game Inventors Convention ενσωματώνεται στη Spielwarenmesse, ενισχύοντας περαιτέρω τον επιχειρηματικό τομέα των παιχνιδιών. Οι διοργανωτές της Νυρεμβέργης υπόσχονται μια παρόμοια προσεκτική προσέγγιση όσον αφορά την έκθεση παιχνιδιών SPIEL, αλλά σε αυτήν την περίπτωση ως ξεχωριστή εκδήλωση που θα διατηρηθεί στην αρχική της μορφή.

Ο Christian Ulrich, εκπρόσωπος της Εκτελεστικής Επιτροπής, τονίζει, «Στην έκθεση Spielwarenmesse και την έκθεση παιχνιδιών SPIEL έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές έννοιες, αλλά αυτές οι έννοιες διασταυρώνονται δυναμικά ως προς το θέμα, δημιουργώντας πολλές συνέργειες. Με τη SPIEL, επεκτείνουμε τις ευθύνες μας στον επιχειρηματικό τομέα για τα παιχνίδια, χωρίς να αλλάξουμε τον τυπικό χαρακτήρα της έκθεσης». Η επιβίωσή του έχει διασφαλιστεί και οι επισκέπτες στο Έσσεν μπορούν να συνεχίσουν να δοκιμάζουν παιχνίδια και να παίζουν με την καρδιά τους.

Essen Spiel 2020 organisers say world's biggest board game convention will  go ahead - for now - despite coronavirus | Dicebreaker

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email