Home » Ξεκινάει η επιχειρηματική πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital για τους εμπόρους

Ξεκινάει η επιχειρηματική πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital για τους εμπόρους

Από OPS Publications
LOGOS ET_CRT S

Ξεκινάει η επιχειρηματική πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital για τους εμπόρους

21/01/2022

Η Spielwarenmesse Digital συγκεντρώνει εικονικά την παγκόσμια βιομηχανία παιχνιδιών. Για την αρχικά προγραμματισμένη περίοδο της εμπορικής έκθεσης, από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου, η νέα πλατφόρμα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ζωντανό πρόγραμμα για όλους τους συμμετέχοντες. Μαζί με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επικοινωνίας, προσφέρει επίσης στο εμπόριο μια συμπαγή επισκόπηση των τάσεων και των καινοτομιών.

Η φάση εγγραφής του Spielwarenmesse Digital για εμπορικούς επισκέπτες ξεκινά στις 19 Ιανουαρίου. Οι αγοραστές μπορούν να εγγραφούν στη νέα πλατφόρμα στη διεύθυνση digital.spielwarenmesse.de/en και να δημιουργήσουν το προσωπικό τους προφίλ. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας www.spielwarenmesse.de/en/tickets. Τα εισιτήρια που έχετε αγοράσει προηγουμένως για την εκδήλωση της βιομηχανίας στον χώρο θα παραμείνουν έγκυρα για την Spielwarenmesse Digital.

Ζωντανό πρόγραμμα για πέντε ημέρες

Η ψηφιακή εναρκτήρια εκδήλωση στις 2 Φεβρουαρίου, στην οποία είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμμετέχοντες του κλάδου, θα ξεκινήσει τη ζωντανή φάση του Spielwarenmesse Digital με την ανακοίνωση του νικητή του βραβείου Toy. Η ανταλλαγή γνώσεων είναι επίσης στο επίκεντρο: οι παρουσιάσεις από το Toy Business Forum θα μεταδίδονται μέσω της πλατφόρμας και τις πέντε ημέρες. Τα θέματα θα καλύπτουν ένα φάσμα που κυμαίνεται από τις τρέχουσες τάσεις στο λιανικό εμπόριο και τα παιχνίδια, μέσω του μάρκετινγκ, έως τη βιωσιμότητα και την ψηφιοποίηση.

Η Spielwarenmesse Digital θα παρουσιάζει επίσης τις παρουσιάσεις προϊόντων LicenseTalks από τους εκθέτες. Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν πολύ εύκολα να προσθέσουν παρουσιάσεις για τις οποίες τους ενδιαφέρουν στο δικό τους ημερολόγιο στην πλατφόρμα. Μετά τις 6 Φεβρουαρίου, οι παρουσιάσεις μπορούν να προβληθούν κατ’ απαίτηση ως βίντεο. Οι παρουσιάσεις στο Toy Business Forum είναι διαθέσιμες στα γερμανικά και στα αγγλικά.

Διοργάνωση εικονικών συναντήσεων

Επιπλέον, η Spielwarenmesse Digital θα παρέχει μια συμπαγή επισκόπηση όλων των συμμετεχουσών επιχειρήσεων και της σειράς προϊόντων τους. Κάτω από το στοιχείο μενού «Εκθέτες & Προϊόντα», όλες οι εταιρείες αντιπροσωπεύονται με τις δικές τους καταχωρίσεις.

Εκτός από πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τις επαφές, τα προφίλ προσφέρουν μια επισκόπηση της γκάμας των προϊόντων τους και των επιλεγμένων καταχωρίσεων προϊόντων, με κείμενο και εικόνες. Και οι έμποροι λιανικής μπορούν να έρθουν σε άμεση επαφή με τους εκθέτες χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία επικοινωνίας, όπως ιδιωτικές συνομιλίες, ομαδικές συνομιλίες, ηχητικές κλήσεις και βιντεοσυναντήσεις.

Οι εικονικές συναντήσεις, επίσης, είναι εύκολο να οργανωθούν. Η πλατφόρμα περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από επιλογές αναζήτησης και φίλτρου. Αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα σχετικούς προμηθευτές, καινοτομίες, μάρκες και άδειες και να τους αποθηκεύουν στη δική τους λίστα αγαπημένων. Οι πάντα δημοφιλείς Special Areas στην κορυφαία βιομηχανική έκθεση αναπαράγονται επίσης στο Spielwarenmesse Digital.

Καινοτόμο βιομηχανικό δίκτυο

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό είναι η περιοχή «Δικτύωση». Με βάση τα ενδιαφέροντα που αποθηκεύονται στο προσωπικό προφίλ του χρήστη, η πλατφόρμα θα προτείνει τις κατάλληλες επαφές σε κάθε συμμετέχοντα.

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναζήτησης, οι αγοραστές μπορούν επίσης να βρουν εύκολα τους εμπορικούς τους εταίρους και να δικτυωθούν μαζί τους. «Στην Spielwarenmesse Digital, θέτουμε νέα πρότυπα», εξηγεί ο Christian Ulrich, Εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG. «Με αυτήν την πλατφόρμα, παρέχουμε στη διεθνή κοινότητα παιχνιδιών ένα εκτεταμένο βιομηχανικό δίκτυο που θα τους επιτρέψει να ανταλλάξουν ιδέες και να αναπτύξουν νέες επιχειρηματικές σχέσεις».

Ο δικτυακός τόπος

Ο δικτυακός τόπος www.spielwarenmesse.de/en/digital διαθέτει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να προετοιμαστούν για την έκθεση. Αυτά τα σύντομα βίντεο εξηγούν με σαφήνεια τους διάφορους τομείς και τις λειτουργίες του Spielwarenmesse Digital.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email