Home » Η  Spin Master απέκτησε το εμπορικό σήμα και το χαρτοφυλάκιο της Hexbug

Η  Spin Master απέκτησε το εμπορικό σήμα και το χαρτοφυλάκιο της Hexbug

Από OPS Publications
13/01/2023

Η Spin Master απέκτησε το εμπορικό σήμα και το χαρτοφυλάκιο της Hexbug

LOGOS ET_CRT S

Η Spin Master  ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση της επωνυμίας παιχνιδιών Hexbug από την εταιρεία παιχνιδιών, Innovation First International.

Τα προϊόντα Hexbug που εισήλθαν για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 διαθέτουν ρομποτική τεχνολογία με κίνηση εμπνευσμένη από τη φύση. Η σειρά περιλαμβάνει περισσότερα από 100 παιχνίδια που κυμαίνονται από οικοδομικά  playsets μέχρι ρομπότ μάχης.

 «Αυτό που μας ενθουσιάζει τόσο πολύ στη Hexbug είναι ότι οι εφευρέτες έχουν κατακτήσει τόσο την επιστήμη όσο και την τέχνη να ζωντανεύουν πλάσματα μέσω της τεχνολογίας για να προσφέρουν πραγματικά μαγικές εμπειρίες παιχνιδιού», λέει ο Anton Rabie, συνιδρυτής της Spin Master. «Με αυτήν την εξαγορά, η Spin Master θα συνδυάσει την καινοτομία, την παγκόσμια εμβέλεια και το ποικίλο χαρτοφυλάκιό της με την καινοτόμο αριστεία της Hexbug για να εκπλήσσει και να εμπνέει τα παιδιά με νέους τρόπους».

«Στη Spin Master επικεντρωνόμαστε στην επανεξέταση του καθημερινού παιχνιδιού και πάντα αναζητούμε ευκαιρίες για να ενισχύσουμε το καινοτόμο χαρτοφυλάκιό μας μέσω ουσιαστικών εξαγορών», λέει ο Max Rangel, παγκόσμιος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Spin Master. «Η Hexbug είναι μια αειθαλής μάρκα με ισχυρή βάση σε μια εξειδικευμένη κατηγορία, ανοίγοντας μια ευκαιρία στον Spin Master να αποκτήσει και τελικά να αυξήσει την εμβέλεια της δημοφιλούς σειράς ρομποτικών μέσω του διευρυμένου παγκόσμιου αποτυπώματος μας, αξιοποιώντας επίσης αυτήν την τεχνολογία στην ευρύτερη προσφορά παιχνιδιών μας».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email