Home » Νέες λειτουργίες για την επιχειρηματική πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital

Νέες λειτουργίες για την επιχειρηματική πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital

Από OPS Publications
12/01/2023

Νέες λειτουργίες για την επιχειρηματική πλατφόρμα Spielwarenmesse Digital

LOGOS ET_CRT S

Η Spielwarenmesse Digital ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου, με πολλές διαφορετικές λειτουργίες, δίνοντας στο εμπόριο ακόμη πιο αποτελεσματικούς τρόπους προετοιμασίας για την έκθεση και την παρακολούθησή της. Η επιχειρηματική πλατφόρμα, η οποία συμπληρώνει την κορυφαία εκδήλωση του κλάδου που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 5 Φεβρουαρίου στη Νυρεμβέργη, είναι διαθέσιμη τώρα και για όλο το χρόνο στη διεύθυνση digital.spielwarenmesse.de. Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν δωρεάν. Δεν απαιτείται εισιτήριο για την Spielwarenmesse κατά την εγγραφή.

Το Leadfinder είναι μια νέα δυνατότητα. Με βάση τις λεπτομέρειες που περιέχονται στο προφίλ της εταιρείας σχετικά με τον τύπο της επιχείρησης, τις κατηγορίες προϊόντων και τις χώρες που εξυπηρετούνται, διευκολύνει την αντιστοίχιση μεταξύ παραγωγών και αγοραστών. Παράλληλα με τα διαδραστικά σχέδια των αιθουσών, η πλατφόρμα παρέχει επίσης μια συμπαγή επισκόπηση των εταιρειών που συμμετέχουν και των σειρών προϊόντων τους. Ο κατάλογος των εκθετών είναι εύκολα αναζητήσιμος ανά εταιρεία, προϊόντα, μάρκες και άδειες. Στη συνέχεια, τα σχετικά αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν σε μια προσωπική λίστα αγαπημένων. Για λόγους επικοινωνίας, είναι διαθέσιμα διάφορα διαφορετικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών όπως τα Private Chat, Group Chat και Audio/Video Call. Επιπλέον, στοιχεία όπως οι παρουσιάσεις ειδικών στο Toy Business Forum θα μεταδίδονται ζωντανά στην πλατφόρμα και στη συνέχεια θα μπορούν να ανακτηθούν εκεί κατόπιν ζήτησης.

Η ενεργή συμμετοχή στη Spielwarenmesse Digital θα ενισχύσει το «Πνεύμα του παιχνιδιού» στη Spielwarenmesse και όχι μόνο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email