Home » Πλαίσιο | Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από το ΧΑ – Στο 96,77% η οικογένεια Γεράρδου

Πλαίσιο | Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από το ΧΑ – Στο 96,77% η οικογένεια Γεράρδου

Από OPS Publications
12/01/2023

Πλαίσιο | Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από το ΧΑ - Στο 96,77% η οικογένεια Γεράρδου

LOGOS ET_OW S

Την 9η Ιανουαρίου 2023, ο κ. Γεώργιος Γεράρδος απέκτησε 15.622 Μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,07% του συνόλου των Μετοχών και κατέχει πλέον, μαζί με τα Συντονισμένα Πρόσωπα, 21.362.160 Μετοχές που αντιπροσωπεύουν περίπου το 96,77% των δικαιωμάτων της Εταιρείας.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Πλαίσιο, Γιώργος Γεράρδος μιλώντας πρόσφατα για την απόφαση εξόδου της εταιρείας από το ΧΑ έκανε λόγο για την ανάγκη εξασφάλισης ευελιξίας, δίχως τους περιορισμούς που θέτει το κανονιστικό περιβάλλον της χρηματιστηριακής αγοράς ενώ όπως τόνισε «ο λόγος που μία εταιρία είναι στο Χρηματιστήριο, είναι η χρηματοδότηση, η οποία εμάς δεν μας ενδιαφέρει καθώς διαθέτουμε καλή χρηματοοικονομική διάρθρωση και αφετέρου να έχει καλύτερη αποτίμηση. Στην περίπτωσή μας, θεωρούμε ότι είμαστε διαρκώς υποτιμημένοι, παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email