Home » Γιοβάς Α.Ε. | Νέες σειρές, μάρκετινγκ καμπάνιες, υποψηφιότητες και πολλά ακόμη για το 2023

Γιοβάς Α.Ε. | Νέες σειρές, μάρκετινγκ καμπάνιες, υποψηφιότητες και πολλά ακόμη για το 2023

Από OPS Publications
27/01/2023

Γιοβάς Α.Ε. | Νέες σειρές, μάρκετινγκ καμπάνιες, υποψηφιότητες και πολλά ακόμη για το 2023

LOGOS ET_OPC S


Μια νέα χρονιά γεμάτη νέες και ανανεωμένες ιδέες, υποψηφιότητες σε βραβεία αλλά και ανανεώσεις μεγάλων συνεργασιών θα είναι η φετινή για την εταιρεία μας ΓΙΟΒΑΣ ΑΕ.

Νέες σειρές σχολικών ειδών: Οι κατάλογοι των προϊόντων ετοιμάζονται πυρετωδώς και η γκάμα όλο και εμπλουτίζεται με brands και ήρωες που είχαν,έχουν και θα έχουν σπουδαία δυναμική. Ο σχεδιασμός υψηλού επιπέδου και η ποικιλία των σχεδίων καλύπτει ένα πλήρες φάσμα επιλογών για κάθε παιδί όλων των ηλικιών. Οι τοπικοί δειγματισμοί ξεκινούν και μείνετε όλοι συντονισμένοι για να δείτε του νέους ήρωες και τα σπουδαιότερα brands.

Marketing Campaigns: Οι μεγάλες συνεργασίες ανανεώνονται ενώ συνεχίζουν να προβάλλονται ανάλογα με την εποχικότητα όλα τα brands. Η συνεργασία με το ALL STAR BASKET για την προβολή των NBA ανανεώνεται και για φέτος με διαγωνισμούς και πολλές καταχωρήσεις,ενώ ετοιμάζεται και τηλεοπτικό spot για συνεχόμενη προβολή. Η συνεργασία με την PANIK ENT. GROUP για τη NO FEAR ανανεώνεται με νέο ρόστερ καλλιτεχνών και πολλές περισσότερες ενέργειες στα Social Media ενώ η φετινή συνεργασία κρύβει και μια μεγάλη έκπληξη με… ευρωπαϊκό αέρα. Η προωθητική ενέργεια των PLAY-DOH ART & ACTIVITY συνεχίζεται σε τηλεόραση(Nickelodeon) και διαδίκτυο ενώ όλη η καμπάνια «Διασκέδασε δημιουργικά ή Δημιούργησε διασκεδάζοντας» και η συνεργασία με τους Δήμους και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης,όπως και η προβολή του τηλεοπτικού σποτ εξασφάλισε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία TOP MARKETING CAMPAIGN των TOYS AWARDS.

Η εταιρεία μας ΓΙΟΒΑΣ ΑΕ συνεχίζει να υποστηρίζει το προϊόν από τη βάση του με βασικό στόχο την προώθηση και ανάδειξη αυτού στην αγορά, αναδεικνύοντας τον σχεδιασμό, το υλικό κατασκευής αλλά και την παρουσία του στα συνεργαζόμενα καταστήματα!

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email