Home » Οι τιμές των παιχνιδιών έχουν μειωθεί δραματικά από το 2000 έως και σήμερα στις ΗΠΑ

Οι τιμές των παιχνιδιών έχουν μειωθεί δραματικά από το 2000 έως και σήμερα στις ΗΠΑ

Από OPS Publications
03/03/2023

Οι τιμές των παιχνιδιών έχουν μειωθεί δραματικά από το 2000 έως και σήμερα στις ΗΠΑ

LOGOS ET_CRT S

Από τις αρχές του 21ου αιώνα, οι Aμερικανοί καταναλωτές έχουν δει μια απόκλιση των κινήσεων των τιμών σε διάφορες κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα την εικοσαετία, από το 2000 έως το 2020, το βασικό στοιχείο είναι ότι πολλά καταναλωτικά αγαθά -ιδιαίτερα αυτά που ανατέθηκαν σε εξωτερικούς συνεργάτες (παραγωγή στο εξωτερικό)- υπέστησαν  μειώσεις τιμών, ενώ οι βασικές κατηγορίες «μη εμπορευμάτων» σημείωσαν τεράστιες αυξήσεις.

Παρόλο που οι βασικές υπηρεσίες  όπως η εκπαίδευση και η υγειονομική περίθαλψη έχουν εκτοξευθεί, οι καταναλωτές έχουν δει τις τιμές ορισμένων αγαθών και υπηρεσιών να μειώνονται δραματικά. Τα παιδικά παιχνίδια είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αφού από το 2000 έως το 2020 οι τιμές των παιχνιδιών υποχώρησαν πάνω από 70%.

Να σημειωθεί ότι τα περισσότερα παιχνίδια κατασκευάζονται (σταδιακά την τελευταία 20ετία) στο εξωτερικό αλλά ότι έχουν αλλάξει οι συνήθειες των παιδιών αφού πλέον έχουν νέες ψηφιακές επιλογές για να διασκεδάσουν.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email