Home » Απόστολος Βακάκης – Jumbo | Πολύ κρίσιμο το επόμενο τρίμηνο

Απόστολος Βακάκης – Jumbo | Πολύ κρίσιμο το επόμενο τρίμηνο

Από OPS Publications
09/03/2023

Απόστολος Βακάκης – Jumbo | Πολύ κρίσιμο το επόμενο τρίμηνο

LOGOS ET_CRT S

Μιλώντας στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης για μία «εθνική τραγωδία που μέρα με τη μέρα γίνεται απολύτως αντιληπτή στον καθένα» και «για τα παιδιά που έφυγαν και δυστυχώς δεν θα ξαναγυρίσουν» προέτρεψε να επικρατήσει ψυχραιμία στους χειρισμούς της τραγωδίας. 

Από εκεί και έπειτα από την τοποθέτηση του κ. Βακάκη χθες πρέπει να υπογραμμιστούν τρία βασικά πράγματα. Το πρώτο αφορά την εκτίμηση του ότι πλέον η αγορά θα αρχίσει να εισέρχεται σε μία φάση αποπληθωρισμού, κάτι που αναμένεται να φανεί κυρίως μετά το καλοκαίρι , το δεύτερο αφορά την ενεργοποίηση της συμφωνίας franchise του Ομίλου Jumbo στο Ισραήλ, ενώ το τρίτο αφορά το διογκούμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Jumbo στο να βρει προσωπικό με αποτέλεσμα πλέον να έχει ξεκινήσει να κατευθύνει περισσότερες δραστηριότητες στις υπόλοιπες χώρες που ο Όμιλος δραστηριοποιείται, ξεκινώντας από δομές logistics.

Μεταξύ άλλων ο κ. Βακάκης  ερωτηθείς χθες και για το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να αποσυρθεί απ’ την εταιρεία. «Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ. Πολλοί θα ήθελαν να με αποσύρουν αλλά δεν ξέρω τι να κάνω αν αποχωρήσω», ενώ παράλληλα εμφανίστηκε  κάθετα αρνητικός και στο ενδεχόμενο εξαγοράς .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email