Home » Διψήφια ανάπτυξη παρουσίασε ο όμιλος BIC

Διψήφια ανάπτυξη παρουσίασε ο όμιλος BIC

Από OPS Publications
11/03/2023

Διψήφια ανάπτυξη παρουσίασε ο όμιλος BIC

LOGOS ET_OPC S

Διψήφια ανάπτυξη παρουσίασε ο όμιλος Bic για το 2022 (+13% σε σταθερό νόμισμα), η οποία προσήλθε από τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική , καθώς και από την ισχυρή ανάκαμψη στις Αναπτυσσόμενες Αγορές ( Βραζιλία και Ινδία ).

Τα Κέρδη παρουσίασαν αύξηση + 1 7 %,  περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τα προϊόντα προστιθέμενης αξίας σύμφωνα με τη στρατηγική του Horizon Plan .

Καθαρές πωλήσεις 2022: 2.233,9 εκατ. €, + 13,8 % σε σταθερό  νόμισμα,EBIT 2022: 311,7 εκατ. € Προσαρμοσμένο περιθώριο,  EBIT 2022: 14,0%

Οι προβλέψεις για το 2023:

Για το 2023 οι καθαρές πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν μεταξύ +5% και +7% σε σταθερά νομίσματα. Η εταιρεία αναμένει βελτίωση EBIT το 2023 και το προσαρμοσμένο περιθώριο EBIT , με αυξανόμενο περιθώριο μικτού κέρδους , που αντισταθμίζεται εν μέρει από τις συνεχείς επενδύσεις στις λειτουργίες και την υποστήριξη της επωνυμίας της, με στόχο την προώθηση project Horizon. Οι ταμειακές ροές αναμένεται να ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ το 2023, για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email