Home » Η Reflex αναλαμβάνει την παραγωγή ετικετών του Ομίλου GSH

Η Reflex αναλαμβάνει την παραγωγή ετικετών του Ομίλου GSH

Από OPS Publications
11/03/2023

Η Reflex αναλαμβάνει την παραγωγή ετικετών του Ομίλου GSH

LOGOS ET_OPC S

Ο Όμιλος Reflex επεκτάθηκε αφού ανέλαβε το τμήμα παραγωγής ετικετών του Ομίλου GSH . Ο Όμιλος GSH προμηθεύει μηχανήματα συσκευασίας, αναλώσιμα και προτυπωμένες  ετικέτες στις βιομηχανίες νωπών προϊόντων και επεξεργασίας τροφίμων. Η συμφωνία προέκυψε μετά από μια στρατηγική αναθεώρηση με την GSH να αποφασίζει να επικεντρωθεί στον πυρήνα της δραστηριότητας που είναι η παραγωγή μηχανημάτων της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Reflex, Ian Kendall, δήλωσε ικανοποιημένος που η GSH επέλεξε να συνεργαστεί με την Reflex και η συμφωνία θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να παίξουν με τα δυνατά τους σημεία.

Η Reflex θα προσφέρει μια υβριδική επιλογή στο μέλλον, είτε θα προμηθεύει τους πελάτες απευθείας είτε μέσω της GSH ανάλογα με την προτίμηση. Η συμφωνία αναμένεται να προσθέσει περίπου £ 3 εκατομμύρια επιχειρηματικές δραστηριότητες στον όμιλο.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email