Home » Η Paddington Kids Apparel κυκλοφορεί στα Zara

Η Paddington Kids Apparel κυκλοφορεί στα Zara

Από OPS Publications
12/03/2023

Η Paddington Kids Apparel κυκλοφορεί στα Zara

LOGOS ET_CRT S

Η Paddington Kids έχει επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Zara λανσάροντας μια νέα σειρά ρούχων με θέμα τα Paddington Kids Apparel. Η συλλογή  Paddington είναι διαθέσιμη σε καταστήματα Zara σε όλο τον κόσμο και στο διαδίκτυο και διαθέτει μπλουζάκια και φούτερ σε δύο νέα σχέδια εμπνευσμένα από το έργο τέχνης της ταινίας “Paddington”.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Zara σε αυτή τη νέα σειρα μόδας για παιδιά», αναφέρει ο Henry Foulds, επικεφαλής ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων, The Copyrights Group. “Γνωρίζουμε ότι οι νεαροί θαυμαστές του “Paddington” θα λατρέψουν αυτά τα διασκεδαστικά, μοντέρνα σχέδια.”

Paddington Kids Apparel Launches at Zara | License Global

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε αυτή τη συλλογή στους νέους θαυμαστές του «Paddington» σε όλο τον κόσμο ως μέρος αυτής της συνεχιζόμενης συνεργασίας με τον κολοσσό της μόδας Zara», λέει ο David Recasens, διευθυντής αδειοδότησης, Edebé Licensing.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email