Home » Αυξάνει το κόστος στα logistics η λανθασμένη σήμανση, αναφέρει νέα μελέτη της Brother

Αυξάνει το κόστος στα logistics η λανθασμένη σήμανση, αναφέρει νέα μελέτη της Brother

Από OPS Publications
13/03/2023

Αυξάνει το κόστος στα logistics η λανθασμένη σήμανση, αναφέρει νέα μελέτη της Brother

LOGOS ET_OW S

Οι επιχειρήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας χάνουν εβδομάδες εργασίας από τον ελαττωματικό εξοπλισμό ετικετών, σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Brother UK. Η έρευνα διαπίστωσε ότι περισσότεροι από της μισές επιχειρήσεις logistics στις αναπτυσσόμενες χώρες παγκοσμίως έχασαν περισσότερες από επτά ημέρες σε παραγωγικό χρόνο εργαζομένων πέρυσι, με το 15% να χάνει έναν μήνα ή περισσότερο λόγω διαταραχών που σχετίζονται με τις ετικέτες.

Τα ευρήματα δείχνουν ότι το 57% είπε ότι οι μη αναγνωρίσιμες (μέσω scanner)  ετικέτες ήταν η κύρια αιτία μείωσης του χρόνου, ενώ 47% ανέφερε πως τα προβλήματα εντοπίζονται γενικότερα στον εξοπλισμό.

Για να διορθωθεί ο χρόνος και τα χρήματα που χάθηκαν λόγω της κακής ποιότητας ετικετών, η έρευνα διαπίστωσε ότι το 63% των εταιρειών αναζητούν καλύτερη ενοποίηση μεταξύ λογισμικού και εκτυπωτών από τα συστήματα ετικετών τους.  Ετησίως, ο χρόνος διακοπής κοστίζει επίσης το ένα τρίτο των επιχειρήσεων εφοδιαστικής μεταξύ 1.001-2.000 £, με το 6% να πλήττεται από περισσότερο από 3.000 £ σε κόστος. Μόλις το 15% είπε ότι ο αντίκτυπος στο κόστος ήταν συνήθως κάτω από 500 £, σύμφωνα με τα ευρήματα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email