Home » Εντυπωσιακή παρουσία της Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε στη School and Office North 2023

Εντυπωσιακή παρουσία της Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε στη School and Office North 2023

Από OPS Publications
16/03/2023

Εντυπωσιακή παρουσία της Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε στη School and Office North 2023

LOGOS ET_OPC S

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Διακάκης Εισαγωγική στην κλαδική έκθεση School and Office North 2023. H έκθεση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη από 11 έως 13 Μαρτίου, προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών με το περίπτερο της Διακάκης Εισαγωγική να αποτελεί πόλο έλξης και σημείο αναφοράς!

Με μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των νέων σειρών Must οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλη τη συλλογή με σχολικές τσάντες, backpacks Must Monochrome, είδη γραφής και ζωγραφικής The Littlies καθώς επίσης να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και σήματα license που αναμένεται να κυκλοφορήσουν και να γίνουν ανάρπαστα. Σύσσωμη η δυναμική ομάδα της Διακάκης Εισαγωγική έδωσε τον παλμό σε ένα τριήμερο με μεγάλο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του κλάδου ελπίζοντας να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τη διοργάνωση και την επόμενη χρονιά.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email