Home » Η Mattel λανσάρει το δικό της εκδοτικό αποτύπωμα

Η Mattel λανσάρει το δικό της εκδοτικό αποτύπωμα

Από OPS Publications
16/03/2023

Η Mattel λανσάρει το δικό της εκδοτικό αποτύπωμα

LOGOS ET_CRT S

Η Mattel ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα εκδοτικό αποτύπωμα, την πλατφόρμα εκδόσεων της ίδιας της εταιρείας που εστιάζει στον εκτενή της κατάλογο με franchise παιδικής και οικογενειακής ψυχαγωγίας. Το imprint της Mattel αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά το 2024 και θα συμπληρώνει συνεχώς περιεχόμενο ενώ θα υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της επωνυμίας και θα δημιουργήσει νέες ιστορίες βασισμένες σε εμβληματικά franchise της Mattel, όπως Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price, Thomas & Friends, Monster High, Polly Pocket , Barney και άλλα.

Οι κυκλοφορίες θα περιλαμβάνουν έντυπα βιβλία, ηχητικά βιβλία και ηλεκτρονικά βιβλία, καθώς και ψηφιακό περιεχόμενο στο Caribu την πλατφόρμα ψυχαγωγίας της μάρκας ,  απευθείας στους καταναλωτές της Mattel, με δυνατότητα βιντεοκλήσεων που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν βιβλία, να παρακολουθούν βίντεο, να ζωγραφίζουν και να παίζουν παιχνίδια ή να συμμετέχουν σε μια διαδραστική βιντεοκλήση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

«Έχουμε δει από πρώτο χέρι την τεράστια αξία στο να παρέχουμε στους θαυμαστές των franchise μας πολλαπλούς τρόπους για να ασχοληθούν περαιτέρω με τις αγαπημένες τους μάρκες», δήλωσε ο Josh Silverman, Chief Franchise Officer της Mattel. . «Κατά την κυκλοφορία του δικού μας εκδοτικού αποτυπώματος, ξεκλειδώνουμε ταυτόχρονα την απεριόριστη εξερεύνηση για παιδιά, ενώ συνεχίζουμε να συνειδητοποιούμε την πλήρη αξία της IP μας».

Οι έντυπες εκδόσεις Mattel πρόκειται να ξεκινήσουν να κυκλοφορούν το 2024 και οι συνεργάτες πωλήσεων και διανομής θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email