Home » Δυναμική η συμμετοχή της SKAG στην Έκθεση School & Office North 2023 στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική η συμμετοχή της SKAG στην Έκθεση School & Office North 2023 στη Θεσσαλονίκη

Από OPS Publications
24/03/2023

Δυναμική η συμμετοχή της SKAG στην Έκθεση School & Office North 2023 στη Θεσσαλονίκη

LOGOS ET_OPC S

Με μια εξαιρετικά δυναμική παρουσία η SKAG, η 100% ελληνική εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης στην Ελλάδα, συμμετείχε στην Έκθεση School & Office North 2023, που πραγματοποιήθηκε 11 με 13 Μαρτίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, HELEXPO.

Η SKAG, στο πλαίσιο της Έκθεσης, παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα, ανανεωμένη της ταυτότητα, η οποία σηματοδοτεί ταυτόχρονα και μια νέα εποχή για την εταιρεία. Η νέα εικόνα της SKAG έρχεται να δώσει έμπνευση για να ανακαλύψουμε τη συναρπαστική πλευρά της ζωής μέσα από έντονα, χαρούμενα χρώματα και σύγχρονες, μίνιμαλ γραμμές. Οι επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, έκτασης 133 τ.μ. και να περιηγηθούν στην πλήρως ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει, όπως: τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, θεματικά τετράδια, μπλοκ γραφής, κλασέρ γραφείου, μπλοκάκια και πολλά ακόμη είδη.

Η Εμπορική Διευθύντρια της SΚΑG, Πόπη Σκαγιά, ανέφερε σχετικά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το ότι βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, στην Έκθεση «School & Office North 2023», ως Μέλος του Συνδέσμου Προμηθευτών Ειδών Χαρτοπωλείου. Η διοργάνωση ήταν εξαιρετική και πραγματικά ήταν αναζωογονητικό το γεγονός ότι, μετά από πέντε χρόνια, είδαμε ξανά από κοντά τους πελάτες μας, τα βιβλιοπωλεία της βορείου Ελλάδας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ωστόσο, για εμάς αυτή η Έκθεση είχε και μια σημαντική ιδιαιτερότητα, καθώς την επιλέξαμε για να παρουσιάσουμε στο Β2Β κοινό μας, τη νέα ανανεωμένη εικόνα της SKAG, γεγονός που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους.»

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email