Home » Η Pilot Pen France επίσημος χορηγός του Μεγάλου Βραβείου Ποίησης της RATP

Η Pilot Pen France επίσημος χορηγός του Μεγάλου Βραβείου Ποίησης της RATP

Από OPS Publications
24/03/2023

Η Pilot Pen France επίσημος χορηγός του Μεγάλου Βραβείου Ποίησης της RATP

LOGOS ET_OPC S

Η Pilot, η οποία επενδύει εδώ και αρκετά χρόνια στην προώθηση της γραφής ως μέσου έκφρασης, συνδέεται και φέτος με το Μεγάλο Βραβείο Ποίησης της αρχής RATP του Παρισιού, του οποίου προεδρεύει φέτος η τραγουδίστρια Jeanne Cherhal.

Στα πλαίσια της χορηγίας  της η Pilot Pen France  προσφέρει στους υποψηφίους βίντεο συμβουλές από τον μυθιστοριογράφο Rachid Santaki ενώ θα διοργανώνει περίπου δέκα εργαστήρια γραφής για παιδιά 12-18 ετών στο Παρίσι, στο Montreuil, στο Tourcoing και στο Colombey-les-Belles σε συνεργασία με την ένωση Labo des Histoires προσφέροντας παράλληλα όργανα γραφής στους συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες στα Grand Prix Poésie από τις 15 Μαρτίου και έως τις 18 Απριλίου 2023, καλούνται να υποβάλουν τα ποιήματά τους στον ειδικό ιστότοπο https://grandprixpoesie.ratp.fr/. , όπου θα  διαγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες ενήλικες, παιδιά και έφηβοι ενώ οι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email