Home » Πληρότητα 100% αναφέρει η  6η Toys Milano & Bay-B

Πληρότητα 100% αναφέρει η  6η Toys Milano & Bay-B

Από OPS Publications
23/03/2023

Πληρότητα 100% αναφέρει η 6η Toys Milano & Bay-B

LOGOS ET_CRT S

Την Κυριακή 16 Απριλίου και τη Δευτέρα 17 Απριλίου 2023, επαγγελματίες από τον κόσμο των παιχνιδιών και των παιδικών προϊόντων, καθώς και από τις αγορές γραφικής ύλης, καρναβαλιού, εορταστικών και πάρτι, θα συγκεντρωθούν στο Allianz MiCo του fieramilanocity για την 6η έκδοση του Toys Milano & Bay- Β .

Περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες, από αγοραστές και λιανοπωλητές έως εμπορικούς αντιπροσώπους  θα βρίσκονται στο χώρο, έτοιμοι να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές σχέσεις και να επιβεβαιώσουν και να επεκτείνουν τις υπάρχουσες. Τα ραντεβού έχουν ήδη προγραμματιστεί: η εκδήλωση ξεκινά με ένα εργαστήριο όπου τα τελευταία δεδομένα από την αγορά παιχνιδιών και τον τομέα των βρεφών θα εξεταστούν και θα αναλυθούν προσεκτικά από τον Όμιλο NPD και την GfK, αποκαλύπτοντας τις τάσεις του 2023.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία της Toys Milano & Bay-B 2023,θα είναι η τελετή των βραβείων Gioco per Semper , η οποία τιμά εταιρείες και προϊόντα που έχουν διακριθεί τους τελευταίους 12 μήνες για τη δημιουργικότητα, την ευαισθησία και την αποτελεσματικότητά τους.

Όσοι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την Toys Milano & Bay-B λόγω ταξιδιωτικών ή εργασιακών περιορισμών, θα μπορούν να απολαύσουν το διαδικτυακό Toysmilano.plus. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, αυτή η ψηφιακή πλατφόρμα θα είναι ενεργή από τις 8 έως τις 19 Μαΐου με ειδικό περιεχόμενο, βίντεο και φωτογραφίες, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και πληροφορίες κάθε είδους που προέρχονται από τη ζωντανή εκδήλωση.

Οι επαγγελματίες του εμπορίου από όλη την Ιταλία και το εξωτερικό μπορούν να εγγραφούν για τη θέση τους στην εμπορική εκδήλωση April Toys Milano & Bay-B στο Toysmilano.com.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email