Home » Η Moose Toys στοχεύει σε καθαρές εκπομπές αεριών (Net-Zero)  έως το 2040

Η Moose Toys στοχεύει σε καθαρές εκπομπές αεριών (Net-Zero)  έως το 2040

Από OPS Publications
30/03/2023

Η Moose Toys στοχεύει σε καθαρές εκπομπές αεριών (Net-Zero) έως το 2040

LOGOS ET_OPC S

Η  Moose Toys ανακοίνωσε τη δέσμευσή της να στοχεύσει σε μηδενικές εκπομπές αεριών του θερμοκηπίου  Net-Zero έως το 2040. Η επιχείρηση με έδρα την Αυστραλία έχει δεσμευτεί να θέσει βραχυπρόθεσμους  και μακροπρόθεσμους επιστημονικούς στόχους (SBTs) για να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Η κίνηση αυτή είναι μέρος της ευρύτερης στρατηγικής βιωσιμότητας του οργανισμού, η οποία περιλαμβάνει την απαλλαγή από τις εκπομπές άνθρακα της επιχείρησης και τη διερεύνηση αρχών κυκλικού σχεδιασμού στα  επιχειρηματικά της μοντέλα.

Οι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι μείωσης των εκπομπών που έθεσε η Moose θα δρομολογηθούν και υλοποιηθούν από την Science Based Targets Initiative (SBTi) εντός των επόμενων 24 μηνών. Η SBTi είναι μια συνεργασία μεταξύ του CDP, του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Πόρων και του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση που ωθεί τη δράση για το κλίμα στον ιδιωτικό τομέα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email