Home » Η National Stationery Week επιστρέφει δυναμικά για το 2023

Η National Stationery Week επιστρέφει δυναμικά για το 2023

Από OPS Publications
31/03/2023

Η National Stationery Week επιστρέφει δυναμικά για το 2023

LOGOS ET_OPC S

Η ομάδα της National Stationery Week επιστρέφει δυναμικά στο Λονδίνο με τη φετινή all-star line-up. Οι Maped Helix, Pentel, Snopake, Edding, Zebra και Staedtler είναι οι χορηγοί της καμπάνιας και θα γεμίσουν την εβδομάδα με συναρπαστικές πρωτοβουλίες τόσο για τους ανεξάρτητους λιανοπωλητές χαρτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και για τους λάτρεις των χαρτικών.

Πρόγραμμα:

Δευτέρα 15 Μαΐου: #CreativityDay με τη χορηγία της Maped Helix

Τρίτη 16 Μαΐου: #LovePentelPens με χορηγία της Pentel

Τετάρτη 17 Μαΐου: #WorkHappy με χορηγία της Snopake

Πέμπτη 18 Μαΐου:  #MyNameIs χορηγείται από την Edding

Παρασκευή 19 Μαΐου: #ItFeelsGood με χορηγία της Zebra

Σάββατο 20 Μαΐου: #SustainableStationery με χορηγία της Staedtler

Η Sarah Laker, συντονίστρια της Εθνικής Εβδομάδας Γραφικών, λέει «Έχω ενθουσιαστεί από την ανταπόκριση από αυτές τις παγκοσμίου φήμης μάρκες που χορηγούν την Εθνική Εβδομάδα Γραφικών και θα ήθελα να τις ευχαριστήσω για την υποστήριξή τους. Θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα γεμάτη με κάθε λογής καταπληκτικούς διαγωνισμούς και δώρα, μια αληθινή γιορτή για όλα τα είδη γραφικής ύλης».

Ο Alex Butler, Διευθυντής εκδηλώσεων του London Stationery Show, προσθέτει: «Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσους πολλούς προμηθευτές να ασχολούνται με τη φετινή καμπάνια και ανυπομονώ να δω πώς οι έμποροι λιανικής ερμηνεύουν καθένα από τα καθημερινά hashtag στα δικά τους καταστήματα. Είναι προνόμιο να συμμετέχω σε μια τόσο σημαντική καμπάνια που κάνει περισσότερους ανθρώπους να γράφουν».

Η Rebranded National Stationery Week πραγματοποιείται μεταξύ 15-21 Μαΐου 2023 και θα είναι πρωταθλήτρια της γραφικής ύλης σε όλες τις μορφές της. Από την έναρξή της το 2011, η National Stationery Week έχει κάνει εκστρατεία για να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές στα καταστήματα, ενθαρρύνοντάς τους να βάλουν στυλό στο χαρτί. Η φετινή χρονιά διαμορφώνεται για να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ με την γκάμα επωνυμιών.

Για να συζητήσετε τις εναπομείνασες ευκαιρίες χορηγίας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι λιανικής μπορούν να εμπλακούν στη φετινή Εθνική Εβδομάδα Γραφικής ύλης, επικοινωνήστε με τη Sarah Laker στη διεύθυνση sarah@nationalstationeryweek.com.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email