Home » Η Maped Helix υποστηρίζει την πρωτοβουλία Pen Pals 4 Pupils #WritingMatters

Η Maped Helix υποστηρίζει την πρωτοβουλία Pen Pals 4 Pupils #WritingMatters

Από OPS Publications
12/05/2023

Η Maped Helix υποστηρίζει την πρωτοβουλία Pen Pals 4 Pupils #WritingMatters

LOGOS ET_OPC S

Η Maped Helix υποστηρίζει την ενέργεια  #WritingMatters της National Stationery Week και την ολοκαίνουργια πρωτοβουλία Pen Pals 4 Pupils που παροτρύνει τα παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου να γράψουν με στυλό στο χαρτί.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιείται στα πλαίσια της Εθνική Εβδομάδα Γραφικής ύλης 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο, και η Maped Helix, εκτός της χορηγίας, θα αναλάβει τον συντονισμό και την υποστήριξη του έργου καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2023-24.

Πέντε από τα σχολεία που θα συμμετέχουν, θα επιλεγούν τυχαία, για να κερδίσουν ένα υπέροχο πακέτο χαρτικών και γραφικής ύλης Maped Helix, καθώς και υπογεγραμμένα αντίγραφα του νέου βιβλίου του πρώην παρουσιαστή του BBC Newsbeat, Chris, Clarity Jones And The Magical Detective Agency.

«Είναι τέλειο που το Pen Pals 4 Pupils ξεκινά την εκστρατεία της National Stationery Week 2023», είπε η συντονίστρια της NSW Sarah Laker, «θα βοηθήσει τις κοινωνικές, επικοινωνιακές και γραφικές δεξιότητες των παιδιών και επίσης θα τους αφήσει να βιώσουν τη χαρά τόσο της αποστολής όσο και της λήψης επιστολών και καρτών εισάγοντας τα στο αληθινό πνεύμα της Εθνικής Εβδομάδας Γραφικών. »

Από την έναρξή της το 2011, η National Stationery Week κάνει εκστρατεία για να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές στα καταστήματα, ενθαρρύνοντάς τους να γράψουν με στυλό στο χαρτί. Η φετινή χρονιά διαμορφώνεται για να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ με τη μεγάλη γκάμα επωνυμιών όπως οι Pentel, Snopake, edding, Zebra Pen και Staedtler.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email