Home » Μεγάλη συνεργασία της Διακάκης Εισαγωγική A.E με τον stand up κωμικό και youtuber Σπήλιο Φλώρο

Μεγάλη συνεργασία της Διακάκης Εισαγωγική A.E με τον stand up κωμικό και youtuber Σπήλιο Φλώρο

Από OPS Publications
12/05/2023

Μεγάλη συνεργασία της Διακάκης Εισαγωγική A.E με τον stand up κωμικό και youtuber Σπήλιο Φλώρο

LOGOS ET_OPC S

H εταιρεία Διακάκης Εισαγωγική ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον δημοφιλή stand-up κωμικό και youtuber Σπήλιο Φλώρο για την προώθηση των προϊόντων της σειράς Must! Ο Σπήλιος Φλώρος έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια μέσα από τις stand-up παραστάσεις του σε όλη την χώρα καθώς επίσης και από τις εκπομπές που παρουσιάζει στο youtube.

Η Διακάκης Εισαγωγική υποστηρίζει το podcast του με τίτλο «Δεν παίζει άγχος» το οποίο είναι ένα από τα 10 κορυφαία podcasts στην Ελλάδα! Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 2 πρώτα επεισόδια στο κανάλι του στο youtube @SpiliosFloros, ενώ θα ακολουθήσουν ενέργειες για τη δυναμική προβολή των προϊόντων Must και μέσα από το προφίλ του στο Instagram!  

H Διακάκης Εισαγωγική συνεχίζει να ενισχύει την προσπάθεια των συνεργατών της σε όλη την επικράτεια με τις πλήρεις και αποτελεσματικές καμπάνιες προώθησης των προϊόντων που διαθέτει.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email