Home » Η Disguise ανακοινώνει παγκόσμια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης με την MGA Entertainment

Η Disguise ανακοινώνει παγκόσμια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης με την MGA Entertainment

Από OPS Publications
18/05/2023

Η Disguise ανακοινώνει παγκόσμια πολυετή συμφωνία αδειοδότησης με την MGA Entertainment

LOGOS ET_CRT S

Η Disguise Inc, ειδικός στον σχεδιασμό και την κατασκευή κοστουμιών, ανακοίνωσε ένα νέο πολυετές συμβόλαιο με την MGA Entertainment (MGA), μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στον κόσμο, για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή κοστουμιών και αξεσουάρ σε όλο τον κόσμο για τις πιο δημοφιλείς επωνυμίες της MGA, συμπεριλαμβανομένων των LOL Surprise!, Rainbow High, Little Tikes και Bratz.

Η Tara Cortner, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Disguise, Inc , δήλωσε: «Έχουμε προηγούμενη εμπειρία συνεργασίας με την MGA Entertainment και γνωρίζουμε καλά την τεράστια δημοτικότητα των εμπορικών σημάτων τους στο λιανικό εμπόριο, καθώς και τη γνώση για το ντύσιμο αυτών των χαρακτήρων». Και πρόσθεσε: «Έχουμε συναρπαστικές και καινοτόμες ιδέες για αυτές τις σειρές και μπορείτε να τις δείτε στα καταστήματα και στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο αργότερα φέτος».

Τα κοστούμια και τα αξεσουάρ της Disguise για τις μάρκες της MGA Entertainment θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, σε μεγάλους λιανοπωλητές και εξειδικευμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο φέτος.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email