Home » Η Orchestra επιδιώκει να φτάσει τα 25 εκατ. € στην Ισπανία το 2025

Η Orchestra επιδιώκει να φτάσει τα 25 εκατ. € στην Ισπανία το 2025

Από OPS Publications
26/05/2023

Η Orchestra επιδιώκει να φτάσει τα 25 εκατ. € στην Ισπανία το 2025

LOGOS ET_CRT S

Η γαλλική εταιρεία παιδικής φροντίδας και μόδας Orchestra έχει επαναπροσδιορίσει τη στρατηγική της μετά την πτώχευση στην ισπανική αγορά το περασμένο καλοκαίρι και έχει θέσει ως στόχο να φτάσει τα 25 εκατ. € σε τζίρο στην ισπανική αγορά το 2025.

Το 2022 με τζίρο 7 εκατ. €, ποσοστό 16% υψηλότερο από το προηγούμενο έτος, επιτρέπει στον David Aucouturier, γενικό διευθυντή της θυγατρικής στην Ισπανία, να παραμείνει αισιόδοξος για το 2023: «Αυξάνουμε τον τζίρο μας με ρυθμό 20%, πολύ πάνω από τα συγκρίσιμα στοιχεία του 2019».

Στα σχέδια της εταιρείας για το 2023 περιλαμβάνεται και η επέκταση του εμπορικού της δικτύου, με στόχο να φτάσει τα 25 καταστήματα το 2025.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η εταιρεία έχει θεσπίσει ένα αναπτυξιακό σχέδιο που βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες, ο πρώτος από τους οποίους είναι η ενίσχυση του εμπορικού δικτύου. Ένας άλλος από τους πυλώνες είναι η ενσωμάτωση νέων σειρών προϊόντων. Ο τρίτος πυλώνας ανάπτυξης είναι να αυξήσει το δίκτυο καταστημάτων της, προωθώντας κυρίως franchises. Και τέλος η επιτάχυνση του ηλεκτρονικού εμπορίου και του πολυκαναλικού εμπορίου.

Pourquoi ouvrir un magasin de puériculture Orchestra ?

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email