Home » Στιγμιότυπα από το London Stationery Show

Στιγμιότυπα από το London Stationery Show

Από OPS Publications
25/05/2023

Στιγμιότυπα από το London Stationery Show

LOGOS ET_OPC S

Registration for London Stationery Show is live! - Greetings Today

Από τις 16 έως τις 17 Μαΐου επέστρεψε η μοναδική εμπορική εκδήλωση του Ηνωμένου Βασιλείου αφιερωμένη στις τέχνες και τη χειροτεχνία, τις ευχετήριες κάρτες, τα προϊόντα χάρτου και τις όργανα γραφής. Η φετινή έκθεση σημείωσε αύξηση 20% στους νέους εκθέτες και αύξηση 12% στους επισκέπτες, καθιστώντας την ως την πιο επιτυχημένη από την επιστροφή της το 2021. Οι εκθέτες εντυπωσίασαν με εξαιρετικές σειρές προϊόντων και οι επισκέπτες επωφελήθηκαν από τις φανταστικές προσφορές χαρακτηριστικών και ευκαιριών δικτύωσης στη διάθεσή τους.

New date for London Stationery show | OPI - Office Products International

Πάνω από 200 επωνυμίες παρουσίασαν τα best-seller και τα ολοκαίνουργια προϊόντα τους στη φετινή έκθεση. Από τις μεγαλύτερες μάρκες του κλάδου, μέχρι ανεξάρτητες νεοφυείς επιχειρήσεις, η γκάμα των προϊόντων ήταν εκπληκτική. Κάθε επωνυμία ξάφνιασε τους επισκέπτες με τις δημιουργικές εμφανίσεις τους, με ορισμένες μάλιστα να προσφέρουν ζωντανές επιδείξεις και διαδραστικές δραστηριότητες

Η δημιουργικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο της βιομηχανίας χαρτικών. Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης, τα Creative Matters Workshops επέτρεψαν στους επισκέπτες να γνωρίσουν τα τελευταία προϊόντα του κλάδου.

Το Retail Matters Live Talks και το Indie Matters Business Advice Clinics ήταν η τέλεια ευκαιρία να ενημερωθείτε από τους  κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου. Από την τελειοποίηση της τεχνικής πωλήσεών σας ή τον έλεγχο των δημοσίων σχέσεων έως το να γίνετε ο καλλιτεχνικός διευθυντής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

Η βιωσιμότητα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στη βιομηχανία χαρτικών και το London Stationery Show εξασφάλισε ότι θα ήταν στο επίκεντρο. Οι επισκέπτες μπόρεσαν να δουν από πρώτο χέρι πόσες επωνυμίες εργάζονται για πιο οικολογικά χαρτικά. Το London Stationery Show συνεργάστηκε με το Young People’s Trust for the Environment, το οποίο εκπαίδευσε τους επισκέπτες σχετικά με το πώς θα μπορούσαν να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για το πώς να ζήσουν τη ζωή τους με τρόπο που να δίνει μεγαλύτερη προτεραιότητα στη διατήρηση του φυσικού κόσμου.

Τα βραβεία Stationery Matters έλαβαν χώρα στο London Stationery Show την Τρίτη 16 Μαΐου. Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωριστούν και να συγκριθούν οι καλές πρακτικές στη βιομηχανία χαρτικών. Τα προϊόντα φιναλίστ κάθε κατηγορίας μπορούσαν να τα δεις στο Stationery Matters Hub και τελικά ανακοινώθηκαν τα πολυαναμενόμενα αποτελέσματα.

Το London Stationery Show θα επιστρέψει από τις 14 έως τις 15 Μαΐου 2024.

Stationery Show London - what to expect - Creative Industry News

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email