Home » Η Ελβετική εταιρεία Artoz Papier AG εγκαταλείπει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες

Η Ελβετική εταιρεία Artoz Papier AG εγκαταλείπει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες

Από OPS Publications
02/06/2023

Η Ελβετική εταιρεία Artoz Papier AG εγκαταλείπει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες

LOGOS ET_OPC S

Η Ελβετική εταιρεία Artoz Papier AG Lenzburg που εξειδικεύεται, για περισσότερα  από 40 χρόνια, στην παραγωγή ειδικών  χαρτιών  γραφής και εκτύπωσης και καλλιτεχνικών-  δημιουργικών προϊόντων, ανακοίνωσε προχθές  ότι θα εγκαταλείψει τις εξαγωγικές της δραστηριότητές, παραδίδοντας της στην γερμανική εταιρεία Rico Design από τις 30 Ιουνίου 2023. Οι λόγοι για την απόφαση αυτή είναι το αδύναμο ευρώ έναντι του ελβετικού φράγκου και το σημαντικά αυξημένο κόστος logistics.

Ο Domenic Meier, Διευθύνων Σύμβουλος της Artoz Paper AG, δήλωσε σχετικά: «Η Rico Design ήταν ο συνεργάτης της αρχικής μας επιλογής, επειδή η εταιρεία έχει πολλά χρόνια τεχνογνωσίας στον τομέα της γραφικής ύλης. Η πώληση της εξαγωγικής δραστηριότητας δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ελβετική αγορά γιατί η εταιρεία θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να διασφαλίσει ότι η ελβετική βιομηχανία χαρτικών θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με επιτυχία».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email