Home » Η LG Electronics Hellas προμηθεύει με 36.000 ψηφιακούς πίνακες τα ελληνικά σχολεία

Η LG Electronics Hellas προμηθεύει με 36.000 ψηφιακούς πίνακες τα ελληνικά σχολεία

Από OPS Publications
01/06/2023

Η LG Electronics Hellas προμηθεύει με 36.000 ψηφιακούς πίνακες τα ελληνικά σχολεία

LOGOS ET_OW S

Συνεχίζεται σταδιακά η εγκατάσταση των ψηφιακών διαδραστικών πινάκων σε 36.000 σχολεία σε όλη τη χώρα, η οποία ξεκίνησε ήδη από σχολείο των Αγίων Αναργύρων τον περασμένο Απρίλιο και επεκτείνεται και τις επόμενες ημέρες, μέχρι το κλείσιμο των σχολείων.

Οι διαδραστικοί ψηφιακοί πίνακες έχουν την υπογραφή της LG Electronics Hellas, με την εταιρεία να έχει συμμετάσχει, ήδη, από τις αρχές της χρονιάς, στον διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας για την τοποθέτηση 36.000 interactive boards (διαδραστικούς πίνακες) για ισάριθμές τάξεις σχολείων σε όλη την Ελλάδα, μια διαδικασία, η οποία τρέχει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2023 τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Η σειρά LG CreateBoard διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής 40 σημείων 1 που εξασφαλίζει μια άνετη, διαδραστική εμπειρία γραφής και σχεδίασης. Προσφέρει επίσης συνεργασία με ειδικές εφαρμογές ψηφιακής μάθησης και απομακρυσμένη διαχείριση με μια εύχρηστη λύση που βασίζεται στο cloud 2. Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ψηφιακές μαθησιακές ανάγκες των σημερινών μαθητών και εκπαιδευτικών, κατά όσα επίσης υπογραμμίζονται από την LG, όλα τα τελευταία μοντέλα LG CreateBoard είναι εξοπλισμένα με οθόνη ανάλυσης 3.840 × 2.160 (UHD) που παρέχει λειτουργικότητα πολλαπλής αφής 40 σημείων.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email