Home » Η WildBrain CPLG και η SEGA of America υπογράφουν νέες συμφωνίες αδειοδότησης Sonic σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα

Η WildBrain CPLG και η SEGA of America υπογράφουν νέες συμφωνίες αδειοδότησης Sonic σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα

Από OPS Publications
02/06/2023

Η WildBrain CPLG και η SEGA of America υπογράφουν νέες συμφωνίες αδειοδότησης Sonic σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα

LOGOS ET_CRT S

Με τη δεύτερη σεζόν του Sonic Prime του Netflix να κυκλοφορεί στις 13 Ιουλίου, η WildBrain CPLG και η SEGA of America έχουν συνάψει συνεργασίες αδειοδότησης, σε διάφορες αγορές σε όλο τον κόσμο, για να προσφέρουν στους θαυμαστές νέες ευκαιρίες να ασχοληθούν με τη μάρκα και τους εμβληματικούς χαρακτήρες της. Οι νέοι κάτοχοι άδειας περιλαμβάνουν Aymax, Bioworld International, Fen, Diramix, Artesania Cerdà, La Plume Dorée, Ravensburger και Play by Play.

  • Μια συμφωνία οικιακών ειδών με την Aymax περιλαμβάνει κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, μαξιλάρια και κουβέρτες για το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.
  • Η Bioworld International πρόκειται να λανσάρει ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το Sonic στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων hoodies, σετ ύπνου, μπρελόκ, κονκάρδες, κάλτσες, κορδέλες μαλλιών και μπουφάν.
  • Στην Τουρκία, η Fen υπέγραψε για να φέρει τη Sonic και τους φίλους της σε εξωτερικούς χώρους με προϊόντα όπως σετ παιχνιδιού, ποδήλατα, κούνιες και τραπέζια δραστηριοτήτων.
  • Η Diramix θα προσφέρει άλμπουμ με αυτοκόλλητα, πακέτα αυτοκόλλητων, 3D toppers και πολλά άλλα στην Ιταλία, τον Άγιο Μαρίνο και το Βατικανό.
  • Η Artesania Cerdà θα προσφέρει σακίδια πλάτης, βιβλία δραστηριοτήτων, χαρτικά, μολυβοθήκες και πολλά άλλα στην Ανδόρα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Η La Plume Dorée ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει είδη γραφικής ύλης και αξεσουάρ στη Γαλλία, όπως ατζέντες, βάζα μολυβιών και άλλα.
  • Η Ravensburger θα κυκλοφορήσει παιχνίδια Sonic Prime , συμπεριλαμβανομένων 2D και 3D παζλ και σετ τεχνών και χειροτεχνιών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
  • Η Play by Play θα κυκλοφορήσει βελούδινες φιγούρες στην Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ανδόρα, την Ιταλία και την Ελλάδα.

«Το Sonic Prime είναι ένα απίστευτο παράδειγμα του τι μπορεί να συμβεί όταν ισχυροί συνεργάτες ενωθούν για να αναδείξουν μια αγαπημένη, γνωστή IP με εκπληκτικό νέο περιεχόμενο», λέει ο Maarten Weck, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WildBrain CPLG. «Το Sonic the Hedgehog έχει μια τεράστια και πολύ παθιασμένη βάση θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Μαζί με τη SEGA, με την οποία έχουμε ήδη μια μακροχρόνια συνεργασία για την κλασική μάρκα Sonic the Hedgehog, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πολλούς περισσότερους νέους και δημιουργικούς τρόπους στους θαυμαστές να αλληλεπιδρούν με το Sonic εντός και εκτός οθόνης».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email