Home » Λιανεμπόριο | Ο ψηφιακός μετασχηματισμός συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου

Λιανεμπόριο | Ο ψηφιακός μετασχηματισμός συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου

Από OPS Publications
01/06/2023

Λιανεμπόριο | Ο ψηφιακός μετασχηματισμός συμβάλει στην ανάπτυξη του κλάδου

LOGOS ET_OW S

Οι αγορές στο φυσικό κατάστημα παραμένουν ζωτικής σημασίας κομμάτι της αγοραστικής εμπειρίας αλλά, ταυτόχρονα, ο κλάδος λιανεμπορίου αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς αξιοποιώντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κλάδος χρειάζεται σημαντικές επενδύσεις.

Αυτά αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στην Εαρινή Συνάντηση της FIRA, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Λιανικού Εμπορίου που φιλοξένησε πρόσφατα η ΕΣΕΕ, για πρώτη φορά, στην χώρα μας.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα κορυφαίοι εκπρόσωποι του λιανικού εμπορίου από όλο τον κόσμο και συζήτησαν τις κυρίαρχες τάσεις που διαμορφώνουν το παρόν και το μέλλον του λιανεμπορίου. Συμμετείχαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων και πιο σημαντικών λιανεμπορικών οργανώσεων της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Βραζιλίας, του Καναδά και της Αυστραλίας.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email