Home » Ο BrandTrends ανακοίνωσε τις τρέχουσες τάσεις για τη βιομηχανία των παιχνιδιών

Ο BrandTrends ανακοίνωσε τις τρέχουσες τάσεις για τη βιομηχανία των παιχνιδιών

Από OPS Publications
01/06/2023

Ο BrandTrends ανακοίνωσε τις τρέχουσες τάσεις για τη βιομηχανία των παιχνιδιών

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος BrandTrends, ένας οργανισμός έρευνας αγοράς που ειδικεύεται στις αγορές για παιδιά και οικογένειες, δημοσίευσε την τελευταία του σειρά αναφορών για μάρκες ψυχαγωγίας παγκοσμίως. Το πρόγραμμα παρακολούθησης BrandTrends παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, τη δημοτικότητα και την απήχηση των εμπορευμάτων μεταξύ διαφορετικών ηλικιακών ομάδων, από βρέφη έως ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας. «Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε αυτή την τελευταία έκδοση των αναφορών μας, η οποία εμβαθύνει στην κατανόηση των τρεχουσών τάσεων και προτιμήσεων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, ακριβώς στην ώρα της επόμενης Licensing Expo», λέει ο Philippe Guinaudeau, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου BrandTrends.

Οι βασικές τάσεις που αποκαλύπτονται στις τρέχουσες αναφορές BrandTrends περιλαμβάνουν:

  • Αύξηση των anime και των mangas: Η ανάπτυξη του είδους anime και mangas συνεχίζει να αυξάνεται, ιδιαίτερα λόγω της δημοτικότητας franchise όπως το Pokemon και το Naruto.
  • Αύξηση των βιντεοπαιχνιδιών: Ο τομέας των βιντεοπαιχνιδιών παρουσιάζει μία πολλά υποσχόμενη εξέλιξη, με τις ιδιότητες Roblox και Nintendo να αντισταθμίζουν την πτώση των μεγαλύτερων παιχνιδιών.
  • Η ροή και τα τηλεοπτικά κανάλια παραμένουν ισχυρά: Παρά την προηγούμενη πτώση, οι πηγές ροής και τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν σταματήσει τη μείωσή τους, δίνοντας έμφαση στη διαρκή ελκυστικότητά τους ως προορισμοί ψυχαγωγίας.
  • Οι κατηγορίες παραδοσιακής ψυχαγωγίας επιβραδύνονται: Οι ταινίες, τα κινούμενα σχέδια και οι εκπομπές, καθώς και τα παιχνίδια, συνεχίζουν να παρουσιάζουν μια ελαφρά πτωτική τάση με την πάροδο του χρόνου, σε σύγκριση με περισσότερες κατηγορίες που βασίζονται σε κινητά. Μερικοί μεγάλοι παίκτες αποδίδουν καλύτερα από άλλους.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email