Home » Το Kind + Jugend 2023 ετοιμάζεται για δυνατή επιστροφή

Το Kind + Jugend 2023 ετοιμάζεται για δυνατή επιστροφή

Από OPS Publications
01/06/2023

Το Kind + Jugend 2023 ετοιμάζεται για δυνατή επιστροφή

LOGOS ET_CRT S

Αναμένεται και πάλι θετική και ευρεία διεθνής συμμετοχή, για το επερχόμενο Kind + Jugend από τις 7 έως τις 9 Σεπτεμβρίου 2023 , αφού αναμένονται περίπου 850 εκθέτες από περίπου 45 χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών κορυφαίων εταιρειών του κλάδου καθώς και μεγάλου αριθμού σημαντικών μικρομεσαίων εταιρειών λιανικής.

«Αυτό το αποτέλεσμα δείχνει ότι το Kind + Jugend επιστρέφει δυναμικά. Η ξεκάθαρη δέσμευση του κλάδου στην κορυφαία εμπορική του έκθεση υπογραμμίζει επίσης τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι εμπορικές εκθέσεις με διεθνή αντίκτυπο στο μείγμα μάρκετινγκ μιας εταιρείας», λέει ο Jörg Schmale, Director of Kind + Jugend. «Μαζί αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα των premium βρεφικών και παιδικών προϊόντων – με έμπειρη παρουσίαση και σε διεθνές επίπεδο.», προσθέτει ο Schmale.

Αποκορύφωμα της εμπορικής έκθεσης είναι το Βραβείο Καινοτομίας. Το διάσημο βραβείο απονέμεται από το 2004 σε οκτώ κατηγορίες στην κορυφαία διεθνή εμπορική έκθεση που πραγματοποιείται ετησίως για υψηλής ποιότητας βρεφικά και νηπιακά προϊόντα. Επιλεγμένο από μια αναγνωρισμένη κριτική επιτροπή ειδικών, το βραβείο αντιπροσωπεύει νέες τάσεις και καινοτομίες προσανατολισμένες στο μέλλον, καθιστώντας το μοναδικό στον κλάδο. Οι νικητές των βραβείων αποκτούν αυξημένη προβολή και προσοχή από τα μέσα και τη βιομηχανία. Το βραβείο είναι συχνά το σημείο εκκίνησης για την επιτυχία του μάρκετινγκ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email