Home » «Μια σύντομη ιστορία της γραφήs» με την Καθημερινή Φυσική & την Pilot Pen Greece (vid)

«Μια σύντομη ιστορία της γραφήs» με την Καθημερινή Φυσική & την Pilot Pen Greece (vid)

Από OPS Publications
Opcmagazine

«Μια σύντομη ιστορία της γραφήs» με την Καθημερινή Φυσική & την Pilot Pen Greece (vid)

10/09/2021

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των εκπαιδευτικών ενεργειών της, η Ματαλών Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pilot Pen, συνεχίζει τη συνεργασία της με το φυσικό Στέφανο Βαμβάκο, μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου επεισοδίου “Μια σύντομη ιστορία της ύπαρξης”. Το δεύτερο επεισόδιο αναφέρεται στη γραφή και στη δημιουργία της, με τίτλο “Μια σύντομη ιστορία της γραφής”. 

Ο Στέφανος Βαμβάκος στην προσπάθεια του να παροτρύνει τα παιδιά να μην κάνουν κοπάνα στο μάθημα που αγάπησε και αγαπάει τόσο πολύ, δημιούργησε το κανάλι στο Youtube “Καθημερινή Φυσική”, κάνοντας τον ένα από τους σπουδαιότερους Youtuber στην Ελλάδα. 

Η προβολή του 2ου επεισοδίου “Μια σύντομη ιστορία της γραφής” θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου στο κανάλι Καθημερινή Φυσική με χορηγό την Pilot Pen Greece, ενώ το πρώτο είναι ήδη αναρτημένο στο κανάλι και περιμένουμε με ανυπομονησία το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί. (Δείτε το video)

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email