Home » Στον αέρα το νέο βίντεο παρουσίασης της Svoora (vid)

Στον αέρα το νέο βίντεο παρουσίασης της Svoora (vid)

Από OPS Publications
CreativeToys

Στον αέρα το νέο βίντεο παρουσίασης της Svoora (vid)

17/09/2021

Μετρώντας ήδη 41 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ποιοτικού παιχνιδιού και δώρου και 6 χρόνια εξαγωγικής δραστηριότητας σε 22 χώρες ανά τον κόσμο, η ελληνική εταιρεία Svoora επιστρέφει με τη δημιουργία ενός ατμοσφαιρικού digital βίντεο με πρωταγωνίστριες την πηγή έμπνευσης της υπόστασής της, που δεν είναι άλλη από τις αεικίνητες σβούρες!

Πρόκειται για ένα αγαπημένο παιχνίδι επιδεξιότητας των παιδιών, που μας ταξιδεύει στο μακρινό 3.500 π.Χ. Κατά το πέρασμα του χρόνου η σβούρα αλλάζει υλικό και μορφή αλλά η ουσία της παραμένει ίδια.

Η εταιρεία, έχοντας αυτό σαν αφετηρία και με κινητήριο δύναμη την αγάπη της στο ρετρό, έχει δημιουργήσει και παρουσιάζει στο βίντεο τον χορό των σβουρών της. Όπως το σύμπαν βρίσκεται σε μια αέναη κίνηση στον χώρο και το χρόνο, έτσι και η σβούρα, μπροστά στα μάτια μας, μιμείται για λίγα λεπτά την κίνηση αυτή.

Η εταιρεία έχει πειραματιστεί και δημιουργήσει μια σειρά από σβούρες και σβουράκια διαφορετικού σχεδιασμού, μεγέθους και υλικού, που απευθύνονται σε καταστήματα παιχνιδιών, ειδών δώρου και διακόσμησης, βιβλιοπωλεία, μουσεία αλλά και τουριστικά καταστήματα.

Μέσα από διάφορες κατηγορίες προϊόντων όπως Μουσικά Όργανα, Εκπαιδευτικά Παιχνίδια, Καλειδοσκόπια, Μουσικά Κουτιά, Παιχνίδια Εξάσκησης του νου και Είδη Διακόσμησης Παιδικού Δωματίου, φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν πολύχρωμο κόσμο, πρωτότυπο και διασκεδαστικό!

Η Svoora μεταξύ άλλων, έχει ξεχωρίσει και στο κομμάτι της δημιουργίας πρωτότυπου περιεχομένου, το οποίο αναρτά στα κανάλια της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις κοινού όλων των ηλικιών από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη, αποδεικνύοντας ότι η δημιουργική κοινότητα της χώρας μας δεν χάνει την έμπνευση, το κέφι της και τη διάθεση για δημιουργία, παρά τις υπάρχουσες δύσκολες συνθήκες.

Το βίντεο που επιμελήθηκε η 6302 studio, βρίσκεται ήδη «στον αέρα» ενώ αποτελεί το πρώτο από μία σειρά HD βίντεο που θα δημιουργηθούν. ( Δείτε το video )

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email