Home » 52ος Διεθνής Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel

52ος Διεθνής Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel

Από OPS Publications
Opcmagazine

52ος Διεθνής Διαγωνισμός Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel

25/10/2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η πρώτη φάση της 52ου Διεθνούς Διαγωνισμού Παιδικής Ζωγραφικής της Pentel σε συνεργασία με Ιαπωνικά υπουργεία και ιδρύματα σχετικά με την Τέχνη. Συγκεντρώθηκαν στα γραφεία μας πολλά έργα παιδιών από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα σταλούν μαζί με τα έργα παιδιών από όλο τον κόσμο στην Ιαπωνία για έκθεση αλλά και αξιολόγηση.

Πέρσι από τα έργα που εστάλησαν από την Ελλάδα είχαμε 2 σημαντικές διακρίσεις (Supreme Gold Award, Silver Award) και πιστεύουμε πως, χάρη στην υψηλή καλλιτεχνική αισθητική των παιδιών που μας έστειλαν τις δημιουργίες τους, θα έρθουν και φέτος βραβεία σε ζωγραφιές από την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και αναμένουμε με ζωηρό ενδιαφέρον τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, που θα ανακοινωθούν τον Μάιο 2022. Αποκλειστική διάθεση των προϊόντων Pentel στην Ελλάδα από την SCHOLART A.E.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email