Home » «Μια ιστορία για την ενέργεια» με την Καθημερινή Φυσική & την PilotPen Greece (Vid)

«Μια ιστορία για την ενέργεια» με την Καθημερινή Φυσική & την PilotPen Greece (Vid)

Από OPS Publications
Opcmagazine

«Μια ιστορία για την ενέργεια» με την Καθημερινή Φυσική & την Pilot Pen Greece (Vid)

09/11/2021

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των εκπαιδευτικών ενεργειών της, η Ματαλών Α.Ε., ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pilot Pen, συνεχίζει τη συνεργασία της με το φυσικό Στέφανο Βαμβάκο, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων επεισοδίων “Μια σύντομη ιστορία της ύπαρξης” & “Μια σύντομη ιστορία της γραφής”. Το τρίτο επεισόδιο με τίτλο “Μια ιστορία για την ενέργεια”, αναφέρεται στην ενέργεια και στον τρόπο με τον οποίο παράγεται.

Η αγάπη του Στέφανου Βαμβάκου για τη φυσική και η προσπάθεια του να την κάνει κατανοητή και όσο το δυνατόν πιο αγαπητή σε όλους, τον οδήγησε στη δημιουργία του καναλιού  στο YouTube “Καθημερινή Φυσική”, κάνοντας τον ένα από τους σπουδαιότερους YouΤuber στην Ελλάδα.

Η προβολή του 3ου επεισοδίου “Μια ιστορία για την ενέργεια” θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου στο κανάλι Καθημερινή Φυσική με χορηγό την Pilot Pen Greece, ενώ τα δύο προηγούμενα είναι ήδη αναρτημένα στο YouTube, όπου και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε. (Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο) 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email