Home » Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για την Γιοβάς Α.Ε. με την Bildo

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για την Γιοβάς Α.Ε. με την Bildo

Από OPS Publications
LOGOS ET_CRT S

Άλλη μια μεγάλη συνεργασία για την Γιοβάς Α.Ε. με την Bildo

15/11/2021

Η εταιρεία ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε. με φιλοσοφία και όραμα τη διανομή ποιοτικών προϊόντων προς τους συνεργάτες της, προχώρησε σε μια μεγάλη συνεργασία με τη BILDO.

Η BILDO δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή παιδικών παιχνιδιών στην παγκόσμια αγορά. Σχεδιάζει και κατασκευάζει παιχνίδια ρόλων στις κατηγορίες, κουζίνας, ομορφιάς, πάγκους εργαλείων, κατασκευών, χειροτεχνίας καθώς επίσης και πλαστοζυμαράκια. 

 Η ΒΙLDO έχει συμβόλαια με τα μεγαλύτερα brands για τον σχεδιασμό & παραγωγή παιδικών παιχνιδιών, όπως: Mattel  (Barbie, Hot Wheels, Enchantimals, Fisher Price), Hasbro (Peppa, PJ Mask), Universal, Entertainment One ενώ πρόσφατα έχει υπογράψει παγκόσμιο συμβόλαιο με την MATTEL για τον σχεδιασμό και την παραγωγή σε πλαστοζυμαράκια FISHER PRICE. 

Τα προϊόντα της μεγάλης συλλογής διανέμονται από την εταιρεία μας ΓΙΟΒΑΣ Α.Ε. και οι συνεργάτες μας μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω των πωλητών τους.

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email