Home » Γ.&Ο. Α Παπάζογλου Ο.Ε. | Νέα Συνεργασία με την Penac

Γ.&Ο. Α Παπάζογλου Ο.Ε. | Νέα Συνεργασία με την Penac

Από OPS Publications
Opcmagazine

Νέα Συνεργασία της Γ . & Ο. Α Παπάζογλου Ο.Ε. με την Penac

19/11/2021

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την Νέα συνεργασία με τον κατασκευαστή ειδών γραφής Penac Ιαπωνίας. Η εταιρία μας ανέλαβε την Αποκλειστική Αντιπροσώπευση Εισαγωγή των προϊόντων του Εργοστασίου.

Η Kotobuki & Co., Ltd. ιδρύθηκε το 1967 στο Kawagoe της Ιαπωνίας.

Η μάρκα «PENAC» ιδρύθηκε από τους αδελφούς Kageyama το 1994 στην Ιαπωνία ως η παγκόσμια μάρκα του Ομίλου Kotobuki και αντιπροσωπεύει προϊόντα υψηλής λειτουργικότητας και υψηλής ποιότητας.

Η επωνυμία PENAC δημιουργήθηκε μέσω της συγχώνευσης των λέξεων «PEN» και «ACE», ενώ οραματίζεται μια αναπτυσσόμενη μάρκα που θα τοποθετηθεί ως ηγετική μάρκα. Το πρώτο κεφαλαίο «P» περιλαμβάνει τις εμπνεύσεις και το «Πάθος» των ιδρυτών.

Τα προϊόντα PENAC είναι η σημαία της KOTOBUKI Japan και διανέμονται στους πελάτες και τους χρήστες σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Όλα τα προϊόντα Penac κατασκευάζονται στην Ιαπωνία !

Η συνεχή υποστήριξη σας μας δίνει δύναμη να προχωράμε σε Νέες Συνεργασίες με στόχο την διεύρυνση της γκάμας με προϊόντα υψηλής ποιότητας ενώ παράλληλα προσπαθούμε καθημερινά για την αξιόπιστη εξυπηρέτηση σας. 

Οι Υπεύθυνοι Πωλήσεων θα είναι σύντομα κοντά σας για ολοκληρωμένη παρουσίαση Penac. Τμήμα Πωλήσεων Penac – www.papazoglou.net.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email