Home » Η Pentel σε συνεργασία με την BASF παρουσίασε στην Ιαπωνία τις γόμες PVC δίχως φθάλιο

Η Pentel σε συνεργασία με την BASF παρουσίασε στην Ιαπωνία τις γόμες PVC δίχως φθάλιο

Από OPS Publications
Opcmagazine

Η Pentel σε συνεργασία με την BASF παρουσίασε στην Ιαπωνία τις γόμες PVC δίχως φθάλιο

22/11/2021

 

Η Pentell  και η BASF Japan, Ιαπωνική θυγατρική του Γερμανικού χημικού γίγαντα BASF, παρουσίασαν πλαστικοποιητές για όλες τις γόμες PVC των εμπορικών σημάτων “Ain” και “High Polymer” που κατασκευάζει και πωλεί η Pentell χωρίς Φθάλιο. Ο μη φθαλικός πλαστικοποιητής είναι μια πατέντα της BASF “Hexamoll® DINCH”.

Ο πλαστικοποιητής είναι μια χημική ουσία που προστίθεται για να κάνει τη σκληρή ρητίνη PVC και το καουτσούκ μαλακό και εύκαμπτο, και είναι απαραίτητο υλικό για την παραγωγή γόμας. Επί του παρόντος, οι πλαστικοποιητές με βάση το φθαλικό οξύ καταλαμβάνουν περίπου το 80% της παγκόσμιας αγοράς, ενώ οι κανονισμοί για τους πλαστικοποιητές με βάση το φθαλικό οξύ αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, κυρίως στην Ευρώπη, από την άποψη της ασφάλειας. Υπό αυτές τις συνθήκες, η Pentel άλλαξε εντελώς τον πλαστικοποιητή με βάση το φθαλικό οξύ που χρησιμοποιείται σε εργοστάσια παραγωγής γόμας PVC στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν, στον Hexamol Dinch, με έναν πλαστικοποιητή που δεν βασίζεται σε φθαλικό οξύ της BASF.

Τα προϊόντα γόμας “Hexamoll® DINCH” κατασκευάζονται και πωλούνται από την Pentel είναι διαθέσιμα σε χώρες σε όλο τον κόσμο όπου πωλούνται τα προϊόντα Pentel.  

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email