Home » Η Τσιρώνης Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα και την Κύπρο τα παιχνίδια S.T.E.A.M. Smartivity

Η Τσιρώνης Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα και την Κύπρο τα παιχνίδια S.T.E.A.M. Smartivity

Από OPS Publications
LOGOS ET_CRT S

Η Τσιρώνης Α.Ε. φέρνει στην Ελλάδα και την Κύπρο τα παιχνίδια S.T.E.A.M. Smartivity

05/12/2021

Η εταιρεία Τσιρώνης Α.Ε. εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Smartivity, εταιρεία κατασκευής πρωτοποριακών εκπαιδευτικών παιχνιδιών S.T.E.A.M., που εισάγουν τα παιδιά στον κόσμο της Επιστήμης, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής, των Τεχνών & των Μαθηματικών.

Φιλικά προς το περιβάλλον, πληρούν τα μέγιστα πρότυπα ασφαλείας, προάγουν την τάξη, το παιχνίδι μακριά από οθόνες ενώ είναι κατά της διαφυλικής διάκρισης.

Η εταιρεία που ασχολείται από την ονομασία της κιόλας (!) με τις έξυπνες δραστηριότητες «SMART… actIVITY», έχει σαν στόχο να αντιληφθoύν τα παιδιά από νωρίς πως λειτουργεί πραγματικά ο κόσμος μέσα σε ένα περιβάλλον έρευνας και δημιουργίας ενώ τα εμπνέει να συνειδητοποιούν τις πραγματικές δυνατότητές τους ως καινοτόμοι σχεδιαστές και δημιουργοί του μέλλοντος!

Μέσα από την ενασχόλησή τους με τα παιχνίδια αυτά, ανακαλύπτουν νόμους που διέπουν τη Μηχανική, την Ακουστική και τον Ηλεκτρισμό ξεκινώντας πάντα μέσα από μια διαισθητική αντίληψη για τα φυσικά φαινόμενα. Η κίνηση, η δύναμη, η ισορροπία, ο ήχος, τα κύματα, τα ηλεκτρικά κυκλώματα, οι μοχλοί είναι κάποια από τα κύρια θέματα με τα οποία ασχολούνται τα παιχνίδια.

Τα παιδιά χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο απλό σύστημα δόμησης, κατασκευάζουν μηχανικά συστήματα, αρχιτεκτονικές κατασκευές, υδραυλικά κυκλώματα και εξερευνούν τον τρόπο λειτουργίας τους, βιώνοντας τη χαρά της δημιουργίας (επιστημονικής και καλλιτεχνικής), αλλά και την αναγκαιότητα του κάθε επόμενου βήματος, το οποίο θα πρέπει να στηρίξουν λογικά για να φτιάξουν μουσικό μηχανισμό, υδραυλικό γερανό, φλίπερ κ.α. Μπορούν να κατασκευάσουν μόνα τους είτε με παρέα, δίνοντας  έμφαση στη συνεργασία έναντι του ανταγωνισμού.

Μια σειρά παιχνιδιών, που αφαιρεί τους περιορισμούς και τους κανόνες και προσθέτει κριτική σκέψη και περιέργεια! Ανακαλύψτε την στο πρότυπο εκθετήριο της εταιρείας στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.tsironis.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο  2310 – 317167, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email