Home » Ακυρώθηκε η Spielwarenmesse 2022

Ακυρώθηκε η Spielwarenmesse 2022

Από OPS Publications
LOGOS ET_CRT S

Ακυρώθηκε η Spielwarenmesse 2022

14/01/2022

Η  Spielwarenmesse ακυρώθηκε επίσημα μετά από εβδομάδες εικασιών σχετικά με την τύχη της φετινής διοργάνωσης. Σε ένα email που εστάλη στους εκθέτες, ο διοργανωτής της έκθεσης, Spielwarenmesse eG, ανέφερε:

«Σας απευθυνόμαστε σήμερα με πολύ απογοητευτικά νέα. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε το Spielwarenmesse 2022, τουλάχιστον στη σταθερή του μορφή στη Νυρεμβέργη.

Έχουμε αγωνιστεί εντατικά για να πραγματοποιηθεί η Spielwarenmesse 2022 και αρχικά λάβαμε ισχυρή παγκόσμια υποστήριξη από τις αγορές παιχνιδιών. 

Στο μεταξύ, λόγω της έντονης αύξησης της παραλλαγής Omicron, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια σημαντικά μεταβαλλόμενη κατάσταση, η οποία δημιουργεί σημαντική επιδείνωση στο πλαίσιο των συνθηκών για τη Spielwarenmesse, στο οποίο εμείς ως διοργανωτές δεν έχουμε καμία επιρροή.

Στη Βαυαρία, οι εμπορικές εκθέσεις απειλούνται πλέον με άμεση απαγόρευση. Πολλοί από τους εκθέτες μας έχουν ακυρώσει τα περίπτερά τους λόγω ανησυχίας για την υγεία της ομάδας τους και λόγω της αβεβαιότητας σχεδιασμού. 

Για εμάς την ομάδα Spielwarenmesse eG, που επένδυσε περίπου 1,5 χρόνο στην προετοιμασία της εκδήλωσης, η απόφαση της ακύρωσης της διοργάνωσης ήταν δύσκολη αλλά αναγκαία. 

Απευθύνουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους όσους δεσμεύτηκαν για την υλοποίηση μιας εκδήλωσης πρόσωπο με πρόσωπο μέχρι το τέλος».

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email