Home » Ακυρώθηκε η Toy Fair New York 2022

Ακυρώθηκε η Toy Fair New York 2022

Από OPS Publications
LOGOS ET_CRT S

Ακυρώθηκε η Toy Fair New York 2022

14/01/2022

Η διοργανώτρια αρχή The Toy Association ανακοίνωσε χθες την ακύρωση της Toy Fair New York, που αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου στο Javits Centre στη Νέα Υόρκη.

«Κλειδί στις προσπάθειές μας αυτές τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν η ισορροπία μεταξύ των περίπου 700 κατασκευαστών παιχνιδιών που δηλώνουν ότι χρειάζονται και θέλουν την Toy Fair 2022, με εκείνους  που αποχώρησαν εκφράζοντας σοβαρές ανησυχίες για την επιτυχία της διοργάνωσης, δήλωσε ο Steve Pasierb, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της The Toy Association. “Καθώς αυτή η ισορροπία έχει αλλάξει, είμαστε υποχρεωμένοι να λάβουμε την καλύτερη απόφαση προς το συμφέρον όλων”.

“Σίγουρα, υπάρχουν εύλογες ανησυχίες σχετικά με την πανδημία που καθοδήγησαν τη σκέψη μας”, πρόσθεσε ο Steve. “Οι ταξιδιωτικές ανησυχίες και για κάποιους, οι απουσίες προσωπικού λόγω ασθένειας, μας οδήγησαν να πάρουμε αποφάσεις λειτουργώντας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμμετέχοντες και την κοινωνία”. 

Η ανακοίνωση έγινε χθες το βράδυ και μεταξύ εκείνων που αντέδρασαν στην είδηση, ήταν ο αρθρογράφος του Toy World, Richard Derr, ο οποιος είπε τα εξής απευθυνόμενος προς τους κατασκευαστές παιχνιδιών: “Μην ανησυχείτε όλοι είχαμε ένα ρεκόρ το 2021 χωρίς την Toy Fair και ενώ θα θέλαμε να πάμε φέτος στην Toy Fair New York, μπορούμε κάνουμε ξανά εξαιρετική δουλειά και δίχως την έκθεση”. 

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email