Home » Photovision 2022 | The day after

Photovision 2022 | The day after

Από OPS Publications
LOGOS ET_OW S

Photovision 2022 | The day after

11/02/2022

Η Photovision αποτελώντας το σημείο αναφοράς των επαγγελματιών του κλάδου και όλων των φίλων της φωτογραφία και του βίντεο, θα πραγματοποιηθεί από
8 έως 10 Απριλίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Ανταποκρινόμενοι στο γενικό αίτημα του κόσμου της φωτογραφίας και στην ανάγκη για ενημέρωση, προβολή των νέων προϊόντων και τεχνολογιών που εξελίσσονται ραγδαία στο σύγχρονο περιβάλλον της ψηφιακής τεχνολογίας της εικόνας, οι διοργανωτές υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ, προχωρούν με αισιοδοξία στην πραγματοποίηση της έκθεσης βέβαιοι για την απήχηση και ανταπόκριση από τους ενδιαφερόμενους αφού θα καλυφθεί το σημαντικό κενό που δημιουργήθηκε στο διάστημα των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας και της αβεβαιότητας που επακολούθησε.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων που θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να μυηθεί σε έναν διαδραστικό, κόσμο με επίκεντρο την φωτογραφία, το βίντεο και την εκτύπωση. Ταυτόχρονα η έκθεση θα επαναλάβει το θετικό προηγούμενο των συναντήσεων καλλιτεχνικών φορέων, ομάδων και σχημάτων από όλη την Ελλάδα που επιβεβαιώνουν την δημιουργική διάσταση της φωτογραφίας και αποτελούν πόλο έλξης για τους φιλότεχνους επισκέπτες.

Η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει βήμα και εφαλτήριο για ουσιαστική επανεκκίνηση της φωτογραφικής αγοράς, μετά από δύο χρόνια αδράνειας, και μάλιστα σε μια ιδανικά προσδιορισμένη χρονική συγκυρία εν όψει της νέας θερινής σαιζόν. Με τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών και την ανάκαμψη του ανοίγματος της αγοράς, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματικοί επισκέπτες αναμένουν την ευκαιρία για να προσδιορίσουν τις επόμενες παραγγελίες και συναλλαγές με τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Η 14η Photovision 2022 συνδιοργανώνεται από την εταιρεία BE BEST & το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email