Home » Οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 7% το 2022, λέει η NRF

Οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 7% το 2022, λέει η NRF

Από OPS Publications
23/01/2023

Οι λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 7% το 2022, λέει η NRF

LOGOS ET_CRT S

Σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής (NRF) , την εορταστική περίοδο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2022, οι συνολικές πωλήσεις λιανικής στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2021. Ο απολογισμός των 936,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων ήταν χαμηλότερος από την πρόβλεψη της NRF λόγω του συνεχιζόμενου πληθωρισμού.

Ενώ η περίοδος των εορτών υπολείπεται των προβλέψεων, οι συνολικές λιανικές πωλήσεις στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 7% έναντι του 2021 στα 4,9 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Ενώ το NRF δεν παρακολουθεί τη βιομηχανία παιχνιδιών, συγκεκριμένα, σημειώνει ότι από τις κατηγορίες που παρακολουθεί, μόνο τα έπιπλα και τα έπιπλα σπιτιού και τα ηλεκτρονικά είδη και οι συσκευές παρουσίασαν πτώση από έτος σε έτος.

Ο όμιλος NPD αναμένεται να αποκαλύψει τους αριθμούς απόδοσης του τέταρτου τριμήνου και της αμερικανικής βιομηχανίας παιχνιδιών ολόκληρου του έτους αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email