Home » Πρόσκληση Svoora στην 72η Spielwarenmesse

Πρόσκληση Svoora στην 72η Spielwarenmesse

Από OPS Publications
27/01/2023

Πρόσκληση Svoora στην 72η Spielwarenmesse

LOGOS ET_CRT S

Η ελληνική εταιρεία Svoora συμμετέχει για 7η συνεχή χρονιά στην κορυφαία εμπορική έκθεση παιχνιδιών στον κόσμο, Spielwarenmesse 2023. Από την 1η έως και τις 5 Φεβρουαρίου, οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού, μετά  από διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας, θα συναντηθούν και πάλι στην Νυρεμβέργη.

Η Svoora προσκαλεί στο άκρως εντυπωσιακό περίπτερό της (Περίπτερο 3, Διάδρομος Β, Θέση 19) εκθέτες, εταιρείες,  υπευθύνους εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητους εμπόρους και επισκέπτες, προκειμένου να παρουσιάσει το ανανεωμένο portfolio των προϊόντων της.

Επιτυχία της εταιρείας, η ευρεία γκάμα κατηγοριών που διαθέτει και η άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, γεγονός που επιβεβαιώνεται και ενισχύεται περεταίρω με τις νέες κατηγορίες που προστίθενται στη συλλογή της και δε θα αφήσουν κανένα ασυγκίνητο.

Τα οκτώ τελευταία έτη, η εταιρεία μέσω του δικτύου συνεργατών της Τσιρώνης Α.Ε. σε Ελλάδα και Κύπρο έχει εδραιωθεί σε καταστήματα όπως βιβλιοπωλεία, παιχνιδάδικα, καταστήματα ειδών δώρου, πωλητήρια μουσείων, τουριστικά καταστήματα καθώς και σε 29 χώρες, στις οποίες και εξάγει τα προϊόντα της.

Όλα τα προϊόντα Svoora είναι συμβατά με τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας (EN71 & ASTM). H εταιρεία πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές όσον αφορά στον εξοπλισμό, τη χρήση πρώτων υλών και τις διαδικασίες αποθήκευσης και διαχείρισης των εμπορευμάτων της, προσφέροντας έγκαιρες και έγκυρες παραδόσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email