Home » Η Schleich αύξησε τις πωλήσεις της το 2022 κατά 8%

Η Schleich αύξησε τις πωλήσεις της το 2022 κατά 8%

Από OPS Publications
02/02/2023

Η Schleich αύξησε τις πωλήσεις της το 2022 κατά 8%

LOGOS ET_CRT S

Η Schleich κλείνει το οικονομικό έτος 2022 με αύξηση 8% στον κύκλο εργασιών, σηματοδοτώντας την όγδοη συνεχή χρονιά ισχυρής ανάπτυξης. Τα σετ παιχνιδιού και οι χαρακτήρες  της Schleich , τα οποία είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 60 χώρες, δημιούργησαν 275 εκατ. €  σε τζίρο το 2022 έναντι 255 εκατ. € το προηγούμενο έτος. Η εταιρεία αντιστάθμισε με επιτυχία τις επιπτώσεις της τεταμένης παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης μέσω της διεθνούς ανάπτυξης, με επενδύσεις στη μάρκα, μια ολοκληρωμένη στρατηγική βιωσιμότητας και λανσαρίσματα νέων προϊόντων.

Παρά τις προκλήσεις στις παγκόσμιες αγορές η Schleich κατάφερε να αυξάνει συνεχώς τον κύκλο εργασιών της υπερδιπλασιασμένο κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ ετών. Η εταιρεία πουλά πλέον περισσότερα από 40 εκατομμύρια σετ χαρακτήρων σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Για να τονωθεί ακόμη περισσότερο η διεθνής ανάπτυξη, η γκάμα προϊόντων θα επεκταθεί το 2023 για να συμπεριλάβει μια νέα σειρά προϊόντων Wizarding World με χαρακτήρες από τον κόσμο του Χάρι Πότερ.

Για τον Dirk Engehausen, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Schleich GmbH, ο βασικός παράγοντας επιτυχίας για όγδοο συνεχόμενο έτος ανάπτυξης ήταν η διεθνής επέκταση: «Έχουμε επενδύσει στρατηγικά και με συνέπεια στη μάρκα Schleich τα τελευταία χρόνια», εξήγησε. «Με την επανεκκίνηση της επωνυμίας μας, πλησιάζουμε πολύ πιο κοντά στον στόχο μας να γίνουμε μια διεθνούς φήμης επωνυμία».

Το μερίδιο αγοράς της μάρκας Schleich και η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας εκτός της γερμανικής βασικής της αγοράς αυξάνεται συνεχώς. «Η ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές μας επέτρεψε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τη δύσκολη οικονομική κατάσταση», πρόσθεσε ο Dirk.

Η Schleich είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση στις ΗΠΑ (+26% κύκλος εργασιών) και στη Γαλλία (+41% κύκλος εργασιών) το περασμένο έτος. Και στις δύο χώρες, η μάρκα έχει σημειώσει σημαντικά κέρδη στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της.

Αυτή τη στιγμή, η Schleich αριθμεί πάνω από 40.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Το 2022, δύο επιπλέον γραφεία και άμεσες αγορές άνοιξαν στο Άμστερνταμ και την Πράγα, φέρνοντας την άμεση παρουσία της Schleich σε 15 χώρες.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email