Home » Ο Όμιλος Giochi Preziosi αποκτά την Ισπανική Muñecas Arias

Ο Όμιλος Giochi Preziosi αποκτά την Ισπανική Muñecas Arias

Από OPS Publications
02/02/2023

Ο Όμιλος Giochi Preziosi αποκτά την Ισπανική Muñecas Arias

LOGOS ET_CRT S

Ο Όμιλος Giochi Preziosi εξαγόρασε την ισπανική μάρκα παραγωγής κουκλών  και αξεσουάρ Muñecas Arias, που δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 45 χρόνια στην Castalla.

Η εξαγορά είναι σύμφωνη με τη στρατηγική του Ομίλου να δημιουργήσει μια σταθερή, ευρεία βάση ιδιόκτητων εμπορικών σημάτων  που θα επιτρέψει στις εξαγοραζόμενες επιχειρήσεις  να αναπτυχτούν τόσο στην τοπική αγορά τους όσο στην και στην ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

Μετά την εξαγορά της Famosa το 2019, ο Όμιλος Giochi Preziosi συνεχίζει την επενδυτική του στρατηγική στην ισπανική αγορά, αναζητώντας προϊόντα και εμπορικά σήματα  προκειμένου να εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό του και να καλύψει διαφορετικά τμήματα της αγοράς παιχνιδιών. Με την ένταξη στον Όμιλο Giochi Preziosi, η ιστορία, η ομορφιά και η φροντίδα που ενσωματώνονται σε κάθε μία από τις κούκλες Arias έχουν τώρα την ευκαιρία να επεκταθούν σε νέες αγορές και να αναπτυχθούν σταθερά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τις κούκλες Arias στην οικογένειά μας», δήλωσε ο Enrico Preziosi, πρόεδρος του Ομίλου Giochi Preziosi. «Πιστεύουμε ότι ένα λαμπρό μέλλον είναι μπροστά σε όλους μας μετά από αυτή την εξαγορά. Ο Όμιλος Giochi Preziosi δείχνει για άλλη μια φορά την ικανότητα να ενσωματώνει περιουσιακά στοιχεία που συνεχίζουν να προσθέτουν αξία στην εταιρεία και μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση ενός σταθερού και αιώνιου μέλλοντος. Αν και το περιβάλλον της αγοράς είναι επί του παρόντος δύσκολο, ο Όμιλος έχει δεσμευτεί να επενδύσει για το μέλλον».

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το νέο ταξίδι», πρόσθεσε ο Francisco Arias, Διευθύνων Σύμβουλος της Munecas Arias. «Μετά από 45 χρόνια σκληρής δουλειάς, που ξεκίνησαν με τους γονείς μας, τον José Antonio Arias και τη María-Luisa Martínez, συνειδητοποιήσαμε ότι για να αναπτύξουμε το brand μας, χρειαζόμασταν κάποια βοήθεια από το εξωτερικό. Βλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία μπροστά μας και θα μοιραστούμε με τον Όμιλο Giochi Preziosi το πάθος και τη δέσμευσή μας να φέρουμε χαμόγελο και ποιοτικά προϊόντα στα παιδιά σε όλο τον κόσμο.”

Ο Όμιλος Giochi Preziosi, μια ιταλική πολυεθνική με περισσότερα από 40 χρόνια ιστορίας, είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους παίκτες στον κλάδο των παραδοσιακών παιχνιδιών με άμεσες πωλήσεις στις έξι μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και στην Τουρκία, δραστηριότητες στην Άπω Ανατολή και συμφωνίες διανομής. όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα από 45 χρόνια, η Muñecas Arias κατασκευάζει χειροποίητες κούκλες και αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας και ρεαλισμού στην Ισπανία, τα οποία διανέμονται σε περισσότερες από 30 χώρες. Με έδρα την Castalla του Αλικάντε, είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που παράγει σε μεγάλη κλίμακα Reborns Babies, κούκλες που προσομοιώνουν τέλεια την πραγματικότητα και δημιουργούνται χρησιμοποιώντας επίπονες, χειροποίητες τεχνικές.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email