Home » H Spielwarenmesse τιμά έξι καινοτόμα νέα προϊόντα με το ToyAward

H Spielwarenmesse τιμά έξι καινοτόμα νέα προϊόντα με το ToyAward

Από OPS Publications
03/02/2023

H Spielwarenmesse τιμά έξι καινοτόμα νέα προϊόντα με το ToyAward

LOGOS ET_CRT S

Μια μέρα πριν από τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης, τιμήθηκαν στο PressPreview έξι εκθέτες για τις εξαιρετικές καινοτομίες των προϊόντων τους κατά την παρουσίαση του πολυπόθητου βραβείου Toy.

Στην περιοχή Baby & Infant, ο νικητής ήταν η EverEarth Europe, με το EverEarth 7 in 1 Space Activity Cube . Την  πρώτη θέση στην κατηγορία PreSchool κατέκτησε το Yummy Bear Scale από την Topbright. Η Clementoni κέρδισε το βραβείο στην ενότητα SchoolKids με το σετ πειραμάτων History of Life on Earth. Στην κατηγορία Εφήβων & Ενηλίκων, τη νίκη πήρε το Miika K.I. ρομπότ από την Franckh-Kosmos. Η HoloToyz κέρδισε το βραβείο στην περιοχή Startup για τα τατουάζ & αυτοκόλλητα Paw Patrol AR, ενώ η BAVVIC ήταν η νικήτρια στην ενότητα Sustainability με τα Creative Building Blocks της.

Ως σημαντική σφραγίδα ποιότητας, το ToyAward χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης. Τα βραβευμένα νέα προϊόντα επιλέχθηκαν από 13μελή διεθνή επιτροπή ειδικών. Βαθμολογήθηκαν ως προς την κατανόηση της ιδέας του προϊόντος, την απόλαυση παιχνιδιού, την πρωτοτυπία, την ασφάλεια, τις δυνατότητες εμπορικής επιτυχίας και την παραγωγή και την ποιότητα. «Τα βραβευμένα προϊόντα αντιπροσωπεύουν επομένως σημαντικούς δείκτες για τους σκοπούς της επιλογής σειράς», τονίζει ο Christian Ulrich, Εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Spielwarenmesse eG. Όλοι οι νικητές και οι υποψήφιοι προβάλονται στον ειδικό χώρο του ToyAward στην Αίθουσα 3Α.  Επισκόπηση των νικητών:

Κατηγορία: Μωρά και βρέφη (0-3 ετών)

EverEarth 7 in 1 Space Activity Cube, EverEarth Europe

Ώρες διασκέδασης για μωρά και νήπια υπόσχεται ο 7-σε-1 Space Activity Cube από την EverEarth.

Κατηγορία: Προσχολική ηλικία (3-6 ετών)

Ζυγαριά Yummy Bear, Topbright

Με τη ζυγαριά Yummy Bear της Topbright, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας μαθαίνουν τους πρώτους αριθμούς τους και τις φυσικές έννοιες του βάρους και της ισορροπίας

Κατηγορία: SchoolKids (6-10 ετών)

History of Life on Earth, Clementoni

Το πείραμα History of Life on Earth από τον Clementoni αποκαλύπτει εκατομμύρια χρόνια ανθρώπινης ιστορίας στους νέους επιστήμονες.

Κατηγορία: Έφηβοι & Ενήλικες (10 ετών και άνω)

Miika K.I., Franckh-Kosmos

Οι νέοι προγραμματιστές χόμπι μπορούν να εκπαιδεύσουν το προσαρμοστικό ρομπότ στην ομιλία, τους ήχους και τις χειρονομίες. Miika K.I. μαθαίνει να εκτελεί απλές εντολές μέσω μιας εφαρμογής.

Κατηγορία: Startup

Paw Patrol AR Tattoos & Stickers, HoloToyz

Τα τατουάζ & αυτοκόλλητα επαυξημένης πραγματικότητας Paw Patrol από το HoloToyz κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Σαρωμένο με μια εφαρμογή, οι χαριτωμένοι σκύλοι αστυνομικοί Chase, Zuma & Co ζωντανεύουν ως τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια.

Κατηγορία: Αειφορία

Creative Building Blocks, BAVVIC

Τα ξύλινα Creative Building Blocks της BAVVIC μπορούν να συναρμολογηθούν σε αμέτρητες κατασκευές με τη βοήθεια συνδέσεων σιλικόνης που πιάνονται εύκολα. Ως παιχνίδι μάθησης STEM, διεγείρουν το ενδιαφέρον για τεχνικές αλληλεπιδράσεις και η ολοκληρωμένη προσέγγισή τους τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για παιδιά με διαταραχές αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email