Home » Lamy |  Αύξηση πωλήσεων μέσω καινοτομιών

Lamy |  Αύξηση πωλήσεων μέσω καινοτομιών

Από OPS Publications
03/02/2023

Lamy | Αύξηση πωλήσεων μέσω καινοτομιών

LOGOS ET_OPC S

Για το 2023 ο κατασκευαστής οργάνων γραφής αναμένει σταθερή αύξηση των πωλήσεων. Ο λόγος για αυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα καινοτομίας και επένδυσης στην ιστορία της εταιρείας. Η Lamy βασίζεται σε νέα ειδικά μοντέλα που έχουν πάντα μεγάλη ζήτηση, σε μια αυξανόμενη γκάμα στον τομέα της ψηφιακής γραφής και επίσης εκπλήσσει με μια εντελώς νέα ιδέα προϊόντος εκτός της πραγματικής βασικής δραστηριότητας.

 «Το πρόγραμμα καινοτομίας και επενδύσεων είναι τεράστιο για τα πρότυπά μας και σημαίνει μια επένδυση αξίας εκατομμυρίων στο μέλλον της εταιρείας και της επωνυμίας Lamy. Ξεκίνησε το 2021 εν μέσω της προκλητικής φάσης της πανδημίας, η συνολική επένδυση το 2022 ήταν πέντε φορές μεγαλύτερη από τον ετήσιο μέσο όρο των επενδύσεων μας τα τελευταία 20 χρόνια», λέει ο COO/CFO Peter Utsch.

Έτσι, η Lamy θα συνεχίσει να επενδύει στην παρουσία της και τις θέσεις εργασίας στη Χαϊδελβέργη το 2023. Τα έργα τεχνολογικής καινοτομίας καλύπτουν όλους τους τομείς παραγωγής με έμφαση στον αυτοματισμό και την ευελιξία. Επιπλέον, οι επενδύσεις ρέουν στην ψηφιοποίηση, τις εσωτερικές διαδικασίες και τις καινοτόμες εξελίξεις προϊόντων – συμπεριλαμβανομένων νέων προϊόντων εκτός του τμήματος των οργάνων γραφής. Η μονάδα καινοτομίας NEO66 με έδρα το Βερολίνο παρέχει νέες ιδέες προϊόντων ως start-up που ανήκει στην εταιρεία. Λύσεις λογισμικού υψηλής ποιότητας που αναπτύχθηκαν εσωτερικά, βασισμένες σε δοκιμασμένες, επιστημονικά βασισμένες μεθόδους και εργαλεία παραγωγικότητας για αποτελεσματικό, ανεξάρτητο σχεδιασμό εργασίας, προορίζονται να συμπληρώσουν τη βασική δραστηριότητα της Lamy στο μέλλον και να δώσουν ώθηση ανάπτυξης.

Στο βασικό φάσμα, η Lamy συνεχίζει να επικεντρώνεται στην επέκταση της ψηφιακής γραφής – η βαση βιομηχανικών πελατών έχει σχεδόν διπλασιαστεί στον τομέα αυτό. Στόχος είναι να διαμορφωθεί ενεργά το μέλλον της ψηφιακής γραφής με τέλεια εργαλεία γραφής για την όλο και πιο ψηφιοποιημένη καθημερινότητα.

Σε συνεργασία με την PB 0110, η μάρκα επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της για να περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας δερμάτινα αξεσουάρ lifestyle: θήκες, θήκες και επιφάνειες γραφείου που παράγονται με βιώσιμο τρόπο στην Ευρώπη.

Σε διεθνές επίπεδο, η Lamy παρουσίασε συνεχή ανάπτυξη , παρά τη συνεχιζόμενη προκλητική κατάσταση της αγοράς και το αυξημένο κόστος των πρώτων υλών. Η εταιρεία κατέγραψε εξαιρετικούς ρυθμούς ανάπτυξης με τις πωλήσεις να έχουν σχεδόν  επταπλασιαστεί .

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email