Home » School & Office 2023 | H έκθεση θεσμός του κλάδου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

School & Office 2023 | H έκθεση θεσμός του κλάδου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Από OPS Publications
03/02/2023

School & Office 2023 | H έκθεση θεσμός του κλάδου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

LOGOS ET_OPC S

Η έκθεση School & Office 2023 είναι γεγονός, η μοναδική εμπορική έκθεση του ευρύτερου κλάδου ειδών χαρτοπωλείου αυτή τη χρονιά θα έχει διττή παρουσία καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής αγοράς. Πρώτη θα πάρει τη σκυτάλη η  School & Office North 2023 η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 13 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει η διοργάνωση της Αθήνας από τις 20 έως και τις 22 Μαΐου 2023 στο MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων, θα φιλοξενηθούν εκθέτες από τον κλάδο των ειδών χαρτοπωλείου, παραγωγής, εμπορίας, εξαγωγής και εισαγωγής χαρτοσχολικών ειδών, γραφικής ύλης, αξεσουάρ, αναλώσιμων γραφείου, ειδών δώρου, παιχνιδιών και εκδόσεων. Τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος και των παράλληλων θεματικών δράσεων της κάθε έκθεσης που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου. Παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, θεματικά εργαστήρια αλλά και B2B συναντήσεις, είναι μόνο ορισμένα από τα events που θα συνοδεύσουν τη διοργάνωση στο σύνολό της.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ BE-ΒΕST – ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Τηλ: 216.93.90.312

E-mail: info@schoolandoffice.gr, info@be-best.gr

www.schoolandoffice.gr

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email