Home » Η Faber-Castell USA ανακοίνωσε συνεργασία με την The World of Eric Carle

Η Faber-Castell USA ανακοίνωσε συνεργασία με την The World of Eric Carle

Από OPS Publications
10/02/2023

Η Faber-Castell USA ανακοίνωσε συνεργασία με την The World of Eric Carle

LOGOS ET_CRT S

Faber-Castell® USA announces partnership with The World of Eric Carle –  Faber-Castell USA

Η The World of Eric Carle συνεργάστηκε με την επωνυμία Creativity for Kids της Faber-Castell USA, για να δημιουργήσει μια σειρά παιδικών κιτ χειροτεχνίας με τη διαχρονική ιστορία του Eric Carle The Very Hungry Caterpillar , η οποία θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023. Η συνεργασία έγινε με τη μεσολάβηση του The Joester Loria αποκλειστικό παγκόσμιο αντιπρόσωπο αδειοδότησης για το The World of Eric Carle.

Τα κιτ χειροτεχνίας Very Hungry Caterpillar από τη σειρά Creativity for Kids επεκτείνουν αυτήν την κλασική παιδική ιστορία πέρα ​​από το βιβλίο σε μια ποικιλία από προσεκτικά επιλεγμένες και εμπνευσμένες δραστηριότητες χειροτεχνίας και παιχνιδιού.

Η πολυαναμενόμενη συλλογή συνδυάζει την εξαιρετική ποιότητα του Creativity for Kids με την αγαπημένη ιστορία και τις ιδιαίτερες  εικονογραφήσεις του Eric Carle, δίνοντας στα μικρά παιδιά μια συναρπαστική έμπνευση για δημιουργική αυτοέκφραση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.fabercastell.com.

Ίσως σας ενδιαφέρει

Office Week
Ενημερωθείτε πρώτοι για ότι συμβαίνει στην αγορά μας.
Κάθε Παρασκευή στο email σας δωρέαν!
Με την εγγραφή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου
Share Tweet Email